**KRISTIANSAND: Lagt i jern på Caledonien

22.31:** Vaktene på Caledonien legger en gjest i jern. Mannen i 40-årene var svært beruset, men nektet å gi seg av den grunn. Da mannen i all sin visdom fant ut at han ville slåss for sin rett til å være på stedet, ble han lagt i jern og geleidet vekk av politiet.

**ARENDAL: Fire i Slåsskamp

24.02:** Ved Folkets Hus i Eydehavn havner fire personer i slåsskamp. To patruljer blir sendt til stedet, men når de kommer fram har slåsskjempene stukket hvert til sitt.

**KRISTIANSAND: Slo til vakt

00.17:** Politiet får melding om en person i 20-årene som har slått en vakt ved et utested. Mannen blir ikke anmeldt av vakten, men fjernet av politiet.

**KRISTIANSAND: Tatt med promille på Setesdalsveien

00.17:** UP stopper en bil i Setesdalasveien. Sjåføren blir målt med en promille på 1,8 og mister lappen på stedet.

**ARENDAL: Slåsskamp på Fisherman

00.25:** Slåsskamp på Fisherman pub i Arendal. Bråkmakerne roer seg kort tid etterpå.

**KRISTIANSAND: Vanskelig kunde fikk godt råd

00.39:** På Seven Eleven i Kristiansand går en kunde høylydt til verks med skrik og skrål etter misnøye med handelen sin. Politipatruljen som kommer til stedet roer vedkommende med et klokt råd: Kom deg hjem!

**KRISTIANSAND: Full kvinne på sykehuset

00.51:** En kranglete og beruset kvinne i 30-årene som veiver rundt og laget bråk på sykehuset, blir geleidet vekk av politiet etter anmodning om assistanse fra vekter på stedet.

**ÅSERAL: Dans med slåsskamp

01.08:** På Lorden kro i Åseral blir det ampert under en dansetilstelning. Slåsskamp blir det også. Patruljen fra Evje drar til stedet og bistår en person. Patruljen blir på stedet en stund ut over natta fordi det er mye folk på stedet og flere tilløp til bråk.

**KRISTIANSAND: Fra Sixpence til arresten

01.22:** Ordenssjefen i Kristiansand innbringer en person fra Sixpence pub, som nekter å etterkomme politiets ordre.

**KRISTIANSAND: Lagt i jern på Havana

01.27:** En mann i 20-årene som har slått til en vakt blir lagt i jern på Havana og innbrakt av politiet.

**ARENDAL: Mann og kvinne pågrepet etter slagsmål

01.33:** Ved Seven Eleven i Arendal blir en person slått i ansiktet av en mann og en kvinne i 20-årene. Forholdet anmeldes.

**ARENDAL: På tverka på Langbrygga

02.32:** En politipatrulje må gripe inn i en uoverensstemmelse mellom en mann og en kvinne på Langbrygga i Arendal. Patruljen får roet diskusjonen dem i mellom, og sender dem hver til sitt.

**KRISTIANSAND: Knust rute

02.34:** Politiet får melding om en rute som er knust i en bruktbutikk i Festningsgata. Eier varsles og stedet sikres.

**KRISTIANSAND: Yppet til slagsmål i bar overkropp

02.36:** Han våkner neppe helt tilfreds med egen innsats, 20-åringen som løp beruset rundt i bar overkropp utenfor Havana og banket på biler og yppet til slagsmål. Han våkner forøvrig i fyllearresten, ettersom han var ute av stand til å gjøre rede for seg da politiet pågrep ham.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Pir 6

02.40:** Slåssing på Pir 6. To personer blir bortvist av politiet.

**KRISTIANSAND: Spaserte rundt med veggur

02.46:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Kvinne fjernet

03.08:** På Seven Eleven nekter en 18 år gammel kvinne å fjerne seg etter pålegg fra politiet, og blir pågrepet og arrestert av politiet.

**LINDESNES: 20-åring i atv-ulykke Legevakt for sjekk

03.20:** Se egen sak.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Tollbodgata

03.40:** To menn i 20-årene er involvert i en slåsskamp. Det er uklart om noen av dem vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Slo ned kunde — kjørte i fylla

03.54:** På bensinstasjonen på Valhalla blir en kunde i 30-årene slått ned. Mistenkte stikker av fra stedet i bil før politiet kommer til stedet. Patruljen får imidlertid tak i mistenkte i sin bil etter en stund, som også mistenkes for kjøring i beruset tilstand. Mistenkte i 20-årene blir pågrepet av politiet på stedet.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp på klærne løs

05.58:** En mann i 50-årene og en mann i 20-årene er involvert i slåsskamp som fører til at klærne deres blir ødelagt. Slåssingen skjer ved Seven Eleven. Anmeldelse blir vurdert.

**FLEKKEFJORD: Mann banket opp

05.59:** Politiet får melding om legemkrenkelse i fra sykehuset i Flekkefjord som behandler en mann i 20-årene. Fornærmede er ikke medgjørlig når politiet skal sikre bevis.

**MANDAL: 69 biler kontrollert

09.00-10.30:** Politiet kontrollerer 69 biler. Ingen av sjåførene har promille, men en får forenkla forelegg for manglende lys og en annen bil blir avskiltet. Dette var begjært på forhånd, opplyser operasjonsleder Ingrid Mæhre.

**FLEKKEFJORD: Fender i veien

09.57:** Melding om at en fender ligger ute i veien på game E 18 ved Drangeid. Funn på stedet gjør at politiet har en indikasjon på hvem og hvilket kjøretøy som kan ha vært involvert. Vegvesenet er varslet og det er ryddet opp på stedet.

**RISØR: Ulovlig fiske med garn

12.50:** Politiet og Statens naturoppsyn har kontroll i området rundt Bossvika. En person blir anmeldt for ulovlig sjøørretfiske med garn. Vedkommende erkjenner forholdet og får bot.

**GRIMSTAD: Trafikkulykke på E18

15.06:** Les egen sak.

**ARENDAL: Luftet hunden naken

15.06:** Ei naken jente var ute og luftet hunden i Store Solåsen. Politiet fant henne senere i en leilighet. Om hun hadde klær på da, vites ikke. Politiet ba henne kle på seg neste gang hun er ut, i alle fall. Den 18 år gamle jenta skal ha deltatt i et veddemål.

**VENNESLA: Sykkeltyveri

15.27:** Politiet fikk melding om at en sykkel er stjålet i Rakkestad.

**MANDAL: Innbrudd

16.05:** I et hus i Livegen kommer person(er) seg inn via et åpent vindu eller dør. En jobb-pc stjeles. Politiet får melding klokka 16.05, men har ikke pågrepet noen i etterkant.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

18.00:** Politiet fikk melding om ubudne gjester ved gjenvinningsstasjonen ved Andøya. Tre 15-åringer og en 14-åring pågripes og overleveres til barnevernsvakta. De fire barna hadde ikke rukket å stjele noe.

**EVJE OG HORNNES: Innbrudd

19.00:** Politiet fikk melding om knust vindu og innbrudd i Flatebygd skisenter. Det er uvisst om noe er stjålet.

**LYNGDAL: Ransaking

19.05:** Politiet ransaker en bolig. De finner en mobiltelefon, som leveres tilbake til eier. Mannen som bodde i huset dimitteres etter en samtale.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

20.29:** Det meldes om slåssing i Slettheiveien. En 49 år gammel mann er slått i ansiktet av to andre. To personer er pågrepet og satt arresten.

**RISØR: Biltyveri

20.31:** Politiet fikk melding om at en Volvo 460 er stjålet i Trappeveien.

**KRISTIANSAND: Tatt med hasj

20.52:** En person ble tatt med mindre mengder hasj i Tollbodgata. Vedkommende erkjente forholdet og ble løslatt.

**GRIMSTAD: Biltyveri og innbrudd

22.39:** Innbrudd i bolighus ved Langestrand hvor en pc og bil ble stjålet. En bil med kjennemerke SP40030, en Toyota Crown Super Saloon, forsvant i forbindelse med innbruudet.