Kristiansand :

Episoden ved 13.30-tiden på Superspeed på vei fra Hirtshals til Kristiansand fredag ettermiddag, endte i et skikkelig basketak.

– Jenta hadde sneket seg inn i restauranten uten billett, drakk medbrakt og var overstadig beruset. Den ene av vekterne ble bitt så hardt at han måtte ha stivkrampesprøyte. Fornærmede er nå hos legevakten og vil avgi forklaring senere, forteller jourhavende ved Agder politidistrikt, Julie Møller Digre til fvn.no.

Den medbrakte alkoholen skal ha vært vodkashot-varianten «hot´n sweet».

Ifølge Digre var den 20 år gamle jenta fra Søgne ikke snakkende til. Etter å ha gått fullstendig amok i restauranten og fysisk til angrep på flere vektere, ble hun til slutt lagt i gulvet og satt i arresten på båten. Ved ankomst Kristiansand ved 16-tiden ble hun hentet av politiet og satt i bur på Kristiansand politistasjon.

– Hun ville ikke høre på noe av det vekterne sa, men i stedet truet dem. Hun bet også en vekter så hardt at vedkommende fikk synlig bitemerke i huden, gjennom buksa, forteller Møller Digre.

Jenta som nå er siktet for trusler og vold, kan i beste fall vente seg en saftig bot for det uakseptable opptrinnet på båten.