ARENDAL: Det var ved 13.30-tiden lørdag formiddag at en forbipasserende oppdaget at en eldre mann lå skadet i Kastellveien. Den eldre mannen hadde skader i ansiktet og ble hjulpet til legevakten.

Her kunne den 90 år gamle mannen fortelle at da han kom hjem etter å ha gått en tur oppdaget at en mann var i ferd med å bære en del ting ut fra garasjen hans. 90-åringen snakket til tyven og prøvde å stoppe ham. Han ble da dyttet i bakken.

Måtte sy

— Han fikk et kutt og måtte sy fem sting over øyet, forteller operasjonsleder Børge Steinsland.

Tyven skal ha båret både ryggsekk, plastpose og en bag ut fra garasjen. Han kastet dette fra seg etter å ha slått ned 90-åringen, og politiet håper at de kan sikre spor fra dette.

Trolig utenlandsk

Gjerningsmannen skal være av utenlandsk opprinnelse, og stammer muligens fra Øst-Europa. Han skal være rundt 40 år og mellom 1.70 og 1.75 meter høy.

— Han hadde kort hår og var ubarbert. Han var tynn i ansiktet, hadde på sort jakke og eller grått tøy, forklarer Steinsland.

Politiet er interessert i tips dersom noen har observert en mann som ligner denne beskrivelsen i Kastvellveien rundt klokken 13.