KRISTIANSAND: En ekspressbuss fra Lavprisekspressen har kjørt inn i baken på lokalbuss 36 Tveit rett vest for Haumyrheitunnelen.

Politiet fikk melding om ulykken klokken 14.33. — Det er en buss som har stått stille også har bakenforliggende buss kjørt i den. En kvinne kom i klem mellom to seter, og fikk slagskade. Hun er tatt hånd om av ambulansen, opplyser operasjonsleder Børge Steinsland i Agder politidistrikt til fvn.no.

Kollisjonen medfører kø i vestgående retning.

Trafikksjef i AS Bussen, Oddvar Abrahamsen kan opplyse at det bare var tre personer i bussen som kom fra Tveit, og at de de to andre var uskadde og ble fraktet inn til sentrum i bil.

Totalt var det 30 passasjerer på de to bussene.

En rekke ambulanser, brannvesen og politi er på stedet. Etter det fvn.no kjenner til er flere personer kjørt med ambulanse til sykehus for behandling. Flere personer skal også være kjørt med personbiler til legevakt.

— Vi har ikke så mye informasjon enda, men det har gått ambulanser med skadde til sykehuset, opplyser AMK-sentralen, til fvn.no.

Kjøreforholdene på stedet er vanskelige og veien er sperret. Flere bilister er av politiet blitt bedt om å rygge flere hundre meter tilbake.

Klokken 15 går trafikken sakte forbi ulykkesstedet. Over Varoddbrua går trafikken svært sakte i begge retninger.