**KRISTIANSAND: Gikk amok på Fiskebrygga

00.09** En 24 år gammel mann ble pågrepet ved Makrellen restaurant på Fiskebrygga etter at han slo seg vrang både mot gjester og politiet. Mannen skal ha kommet med trusler mot polititjenestemennene, samt utført skadeverk på tjenestebilen. Han vil bli anmeldt for flere forhold.

RISØR: Bolighus totalskadet i brann

MANDAL: Ble slått og sparket av to personer

**BIRKENES: Fikk juling på Birkeland

00.31** En 19-åring fra Birkeland ble brakt med ambulanse til legevakt for sjekk etter en voldsepisode. Mannen skal ha hatt skader i ansiktet som følge av volden. To navngitte personer, en 19-åring og en 24-åring, er mistenkte for å stå bak. Forholdet vil bli anmeldt.

**KRISTIANSAND: Forsøkte å bryte seg inn i bil

00.41** Politiet pågrep en 32 år gammel mann utenfor dagligvarebutikken Meny på Grim, mistenkt for å ha forsøkt å bryte seg inn i en bil som stod parkert på stedet. Mannen, som er bosatt i Kristiansand, ble satt i arresten for videre avhør.

**KRISTIANSAND: Til legevakt etter restaurantbråk

00.48** En 23 år gammel mann ble brakt til legevakten med kutt i haken etter at han havnet i klammeri med dørvaktene på utestedet Havana Etcetera. Utestedet ville ikke anmelde forholdet, og 23-åringen fra Songdalen ble derfor dimittert etter besøket på legevakten.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra utested

00.51** Politiet bortviste to personer fra utestedet Leopold i Vestre Strandgate etter at de skal ha stelt i stand bråk på stedet.

**BYGLAND: Ble fysisk antastet av mann

01.07** En kvinne kontaktet politiet og fortalte at hun var blitt overfalt og fysisk antastet av en navngitt person ved Byglandsfjord. Kvinnen hadde kutt over øyet og behøvde ambulansehjelp. Patruljen som ble sendt til stedet, pågrep en 49 år gammel fra Kristiansand. Mannen er siktet for forholdet, og skal avhøres søndag.

**ARENDAL: Tatt for uprovosert vold

01.05** Politiet fikk melding om at en person gikk løs på tilfeldig forbipasserende i Arendal sentrum. Han skal blant annet ha sparket en person uprovosert i armen. Politiet pågrep mannen, en 20-åring fra Arendal, og anmeldte ham for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Innbrakt for bråk

01.05** En 19-åring fra Arendal ble innbrakt av politiet for å ha stelt i stand bråk på Langbrygga. Mannen er anmeldt for ordensforstyrrelse.

**MANDAL: Pågrepet for vold

01.57** Politiet pågrep en 25 år gammel mann fra Sør-Audnedal etter en slåsskamp i Store Elvegate. Mannen er mistenkt for å ha slått en 22 år gammel mann fra Mandal. Offeret, som politiet fant blodig, ble brakt til legevakten med et mulig nesebrudd. Den mistenkte gjerningsmannen ble kjørt til arresten i Kristiansand. Han skal avhøres søndag.

**KRISTIANSAND: Ordensforstyrrelse i sentrum

02.06** En 24 år gammel mann fra Kristiansand ble innbrakt av politiet for ordensforstyrrelse i Tollbodgata.

**KRISTIANSAND: Anmeldt for promillekjøring

02.25** Politiet fikk inn melding om at en bilfører hadde problemer med å holde seg på veien. Vedkommende kjørte utover Vågsbygdveien og Langenesveien, og skal ved et tilfelle ha vært i grøfta. En drøy halvtime senere pågrep politipatruljen en 23 år gammel kvinne fra Søndeled. Hun ble tatt med inn for blodprøve, og er anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Hoppet på parkerte biler på Søm

**BYGLAND: Kvinne tatt for promillekjøring

04.00** En 36 år gammel kvinne fra Kvinesdal ble pågrepet ved Nes camping, mistenkt for promillekjøring. Kvinnen ble tatt med til legevakten i Kristiansand for å avlegge blodprøve.

**LYNGDAL: Skal ha slått flere personer

04.18** Politiet ble tilkalt til sentrum av Lyngdal etter melding om at en mann gikk amok. Mannen skal ha slått til flere personer, og deler av volden skal ha skjedd inne i en minibuss. Da patruljen kom til stedet, var det imidlertid vanskelig å få oversikt over hva som hadde skjedd. To 31-åringer, begge hjemmehørende i området, ble snakket med, men det hele ble så uklart at det blir opp til partene å anmelde forholdet.

**GRIMSTAD: Innbrudd på ungdomsskole

05.58** I løpet av natten skal tyver ha brutt seg inn på Grimstad ungdomsskole ved å fjerne et vindu. Dører til flere rom var brutt opp, og det er meldt om at flere pc'er kan ha blitt stjålet.