**FLEKKEFJORD: – Raserte hus

23.54:** Politiet fikk en melding om en person som drev og raserte et hus i Flekkefjord. Da politipatruljen kom til stedet viste meldingen seg å være noe overdrevet. Det er noe materielle skader i huset og huseier vurderer anmeldelse.

**MANDAL: Overstadig beruset

00.22:** På en adresse i Sagaveien i Mandal blir en overstadig beruset person plukket opp av politiet og kjørt hjem.

**ARENDAL: Høy musikk

00.22:** Ved Nyli Ringvei i Arendal meldes det om bråk og høy musikk på en adresse. Politiet kommer og demper festen.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

00.25:** Bevertningen på Havana Etcetera melder om slåsskamp utenfor utestedet. Politiet har sendt to impliserte personer i hver sin retning bort fra stedet.

**GRIMSTAD: Overstadig beruset

00.45:** Ved Apotekerhaven i Grimstad blir en overstadig beruset person bortvist.

**KRISTIANSAND: Festbråk

00.58:** Det meldes om festbråk ved Kalvehagen i Kristiansand. Folkene på stedet skjønner problemet når politiet tar kontakt og demper musikken.

**RISØR: Festbråk

00.58:** Det meldes om bråk også i Krags gate i Risør. Politiet får dempet musikken også her.

**RISØR: Branntilløp

01.02:** Det meldes om branntilløp på en adresse i Risør. Det meldes at det har tatt fyr i aviser og papp inne i en leilighet. Politiet var på stedet for å sikre området og det viser seg å dreie seg om en liten papirlapp. Ingen har sett flammer og det er ikke brennmerker i leiligheten.

**MANDAL: Mann skadet

01.19:** Festivalledelsen i Skalldyrfestivalen melder om en mann som har skadet seg ved kinoen i Mandal. Det dreier seg trolig om fall eller lignende. En politipatrulje kjører mannen til legevakt.

MANDAL: Sparket politimann i brystet

**LYNGDAL: Hører barn gråte

01.29:** Politiet får en melding fra en firemannsbolig om at et lite barn gråter, men det virker ikke som det er andre hjemme. Politiet kommer til stedet og det viser seg at moren til barnet hadde sovnet og ikke hørt at barnet gråt. Moren var våken da politiet kom til stedet og hadde tatt seg av barnet.

**KRISTIANSAND: Raketter på Flekkerøy

01.30:** Det kommer klager fra Flekkerøy på støy og raketter fra ungdom ved rundkjøringen.

**ARENDAL: Innbrudd/skadeverk

01.31:** På en adresse i Barbu i Arendal har det vært et mulig innbrudd og skadeverk. Huseier finner noe skadeverk på utsiden av boligen og inngangsdøra står åpen. En patrulje kom til stedet og fant ingen materielle skader inni boligen. Politiet avventer anmeldelse fra huseier.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

01.41:** Ved utestedet Midnight er det to personer på utsiden som slåss. En mann blir pågrepet for bråk på offentlig sted og legemsfornærmelse, mens en er kjørt til legevakt med et mulig brudd i nesa. Det skal også være en annen mistenkt i saken som har blitt angitt til politiet.

**MANDAL: Slåsskamp

01.44:** Det meldes om slåsskamp ved Puben i Mandal. Politiet får roet ned forholdene etter at en har blitt skallet ned av en annen person på utsiden av puben. Fornærmede husker ikke hva som gjorde at han ble skallet ned og ønsker ikke å anmelde forholdet.

**MANDAL: Promillekjøring i Mandalselva

01.59:** Politibåten stopper en skjærgårdsjeep med 140 hestekrefter i Mandalselva. Båtfører som er i midten av 40 årene viser seg å være beruset og blir tatt med til legevakt for utvidet blodprøven

**ARENDAL: Slagsmål

02.11:** Ved utestedet Sisters i Arendal meldes det at en mann skal ha sparket en annen mann i skrittet. Her avventer politiet en anmeldelse. Gjerningsmannen skal også ha vært inne i en adresse i Lensmannsgata blant annet knust en sparebøsse og tømt flere liter vin. Også her avventer politiet anmeldelse.

**TVEDESTRAND: Støy fra høy musikk

02.58:** Ved Stølebakken i Tvedestrand har noen polakker satt opp et partytelt og spiller høy musikk. Politiet har tatt kontakt med de over telefon og de lover å dempe seg.

**KRISTIANSAND: Legemsfornærmelse

02.58** : Det meldes om legemsfornærmelse i Rådhusgata utenfor Glipp restaurant. Politiet har notert personalia på gjerningsmannen og avventer anmeldelse. Det er ikke meldt om større skader.

**ARENDAL: Slåsskamp

02.59:** Ved Tyholmen hotell i Arendal er det en mann og en dame som sloss som følge av uoverensstemmelser. Situasjonen viser å ikke være så alvorlig og personene får roet seg.

**KRISTIANSAND: Husbråk

03.45:** Det meldes om husbråk i Suldalsveien. En utenlandsk familie ber om assistanse etter at to personer har røket uklare på en familiefest. To personer blir innsatt i arresten.

**ARENDAL: Banker på dører

03.50:** Det kommer klager fra en adresse på Færvik i Arendal. Der er det en person som banker på flere dører. Det viser seg å være en beruset ung gutt som har gått seg vill og trodde han var et annet sted. Politiet kjører gutten hjem.

**GRIMSTAD: Høy musikk

03.58:** Det meldes om høy musikk på en adresse i Torvåsen i Grimstad.

**SONGDALEN: Høy musikk

04.18:** Ved Lonebakken kommer det klager på høy musikk. Festen blir roet ned av politiet.

KRISTIANSAND: Innbrudd

Det meldes at det har vært Innbrudd hos Bay Auto i Sørlandsparken. Det er usikkert hva som er tatt. Politiet har sikret stedet og varslet innehaveren. Det vil trolig bli en åstedsgranskning senere.

**ARENDAL: Stjålet firehjuling

07.13:** En rød Polaris 2006 modell med kjennetegn: XJ 6276 er stjålet fra en adresse i Arendal.

**KRISTIANSAND: Kvinne truet

07.14:** En melder har fått en dame med utenlandsk opprinnelse på døra. Dama forteller at hun har blitt truet og har bærer preg av å ha blitt mishandlet. Politiet transporterer henne til legevakten og kommer til å følge opp saken videre.

**LINDESNES: Knust vindu

07.15:** Det kommer en melding på at noen har knust vinduer inn til Rema 1000 i Vigeland i løpet av natta. Det er kun den ytterste delen av ruta som er knust.

**VEGÅRSHEI: Bil i grøfta

08.01:** En bil skal ha havnet i grøfta på fylkesvei 415 noen kilometer nord for Nesgrenda. Politiet har kontaktet bileier som ble litt overrasket over meldingen. Bilen er ikke stjålet og eier tror det er noen i familien som har kjørt.

**LINDESNES: Mistenkelige tusenlapper

Les mer i egen sak**

**GJERSTAD: Innbrudd

11.41:** Det har vært innbrudd i en låve på Flaten gård i Gjerstad. Innbruddet må ha skjedd i løpet av de siste tre ukene. Hva som er borte er fortsatt noe uklart.

**KRISTIANSAND: Aggressiv person

12.15:** Politiet må rykke ut til Korvettveien hvor en person er aggressiv, roper og skriker og banker på dører. Politiet har vært i kontakt med to parter, roet de ned og bedt de gå hver til sitt.

**KRISTIANSAND: Ny mistenkelig tusenlapp

Les mer i egen sak**

**ARENDAL: Tyveri fra bensinstasjon

13.07:** Ved YX på Longum i Arendal er det blitt stjålet noen brukte aluminiumsfelger og kobberkabler som var lagret i en ulåst konteiner bak bensinstasjonen. Det finnes videobiler av tre gjerningsmenn som kjørte bort i noe som antas å være en polskregistrert bil.

SONGDALEN: Beruset kvinne

Politiet må rykke ut til Hortemo hvor en beruset kvinne virrer rundt i området ved butikken.

**KRISTIANSAND: Truende gjest

13.38:** Ved Hartmanns brygge ønsker betjeningen assistanse til å få fjernet en ufin og truende person. Politiet må utsette dette oppdraget på grunn av andre hendelser

SØGNE: Bil veltet i Søgne

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

13.45:** Politiet kommer over to personer i Festningsgata utenfor tinghuset som er i besittelse av mindre mengder narkotika. De blir pågrepet og anmeldt for dette.

SØGNE: Berusede personer visste ikke hvor de var

**MANDAL: Slo til vakt

16.48** En 21 år gammel mann fra Mandal slo en vakt utenfor en restaurant i Store Elvegate. Mannen blir anmeldt.

**GRIMSTAD: Stjal båt og brøt seg inn i hytte

16.56** Noen har stjålet en Golden Eye ribb-gummibåt fra Stølehalvøya. Båten er 15 fot, hvit, og har en 30 hestekrefters Yamaha-motor. I tillegg har eieren vært utsatt for hytteinnbrudd. Tyveriet skjedde på Stølehalvøya.

**VENNESLA: Låste seg inn og stjal veske

18.15** I løpet av fredags kveld eller natt til lørdag har en beboer blitt frastjålet husnøkkelen. Senere har noen tatt seg inn i huset og stjålet en veske.

**BIRKENES: Hindret kvinne fra promillekjøring

18.42** En ruset kvinne i 40-årene ble sett "virrende rundt" i Birkeland sentrum. Innringeren fryktet kvinnen kom til å kjøre bil. Da politiet kom til stedet, fant de kvinnen i en bil, men hun hadde ikke kjørt. Hun var i besittelse av narkotiske tabletter og brukerutstyr, og vil bli anmeldt for dette.

**LINDESNES: Berusede gutter på taket

18.40** Politiet fikk tips om at gutter sto med ølbokser på kanten av taket på Nyplass skule. Politipatruljen kom over fire gutter, tre av dem under 18 og én over 18. Politiet kontaktet de mindreåriges foresatte.

ARENDAL: Kastet i fjellvegg etter sykkelkollisjon

**GRIMSTAD: Båtinnbrudd

19.00** Det har vært innbrudd i en båt på en privat båtplass på Gangdalen på Landviksstranda. Politiet dro til stedet for å se etter spor.

MANDAL: Møtte tyven som hadde stjålet motorsykkelen

**KRISTIANSAND: Innbrudd i konteiner

19.55** Det har vært innbrudd i en konteiner på Myren gård. Det er uklart hva som er stjålet.

GRIMSTAD: Ungdommer drakk ikke alkohol

20.27 Politiet fikk beskjed om at ungdommer drakk på stranda i Randviga. Da politiet kom til stedet, viste det seg at ungdommene kun nøt brus og godteri, og fikk fortsette ufortrødent med dette.

ARENDAL: 15-åring slått ned bakfra og ranet

KRISTIANSAND: Politiet patruljerer på Flekkerøy

**MANDAL: Slo tilfeldig forbipasserende

21.18** En full 17-åring hadde slått seg vrang og slo forbipasserende i Marnaveien. Politiet fikk ikke tak i foresatte, derfor er gutten foreløpig tatt med til arresten i Kristiansand mens politiet forsøker å få tak i verge.

**TVEDESTRAND: Gikk fra vorspiel

21.30** Det kom klage på høy musikk fra Ramsdalsveien. Da politiet kom, forlot festdeltakerne vorspielet og gikk på byen.

TVEDESTRAND: Avslørt av sigaretter og tom spritemballasje

**KRISTIANSAND: Gutter til sjenanse

21.41** Fem-seks gutter var til sjenanse for forbipasserende i Otterdalsparken. Da politiet kom, roet de seg og forlot stedet.

**MANDAL: Svært anlegg på båt

21.59** Det kom klage på en båt som spilte musikk gjennom store høyttalere. Politiet ba de om å dempe seg.

**HÆGEBOSTAD: 22-åring mistenkt for promillekjøring

22.29** En bil havnet i grøfta på Hobbesland. Den 22 år gamle sjåføren fikk beslaglagt førerkortet og ble tatt med til legevakt for å avlegge blodprøve.

**MANDAL: Stjal solbriller

22.57** En vakt på et utested mistenkte at en overstadig beruset gutt hadde stjålet fra en salgsbod. Da politiet pågrep den 17 år gamle gutten, fant de to par solbriller i tillegg til brillene han hadde på hodet. Mandalsgutten blir anmeldt for tyveri og ordensforstyrrelse.