Audnedal: Det viste undersøkelsen varehandelkonsulent Roy Michaelsen har gjennomført i alle husstander i Konsmo. Michaelsen er innkalt som vitne i saken i dag, og sier han derfor vil være varsom med hva han uttaler til media før han har stått i vitneboksen.

— Da den forrige bakeren besluttet å gi seg i Konsmo, ble jeg bedt om å finne en baker til å overta bedriften. Planen var å få til et stort bakeri som kunne levere brød og kaker til flest mulig butikker i Audnedal, Lindesnes og Marnardal. Det viste seg at mange butikker var interessert, sier Michaelsen.

Michaelsen mente han var på god vei mot målet da all informasjon stoppet opp, og det plutselig kom beskjed om at tidligere ordfører Sigrid Bendixen hadde overtatt bakeriet.

— Alle forsøk på samarbeid ble avvist. Nå har jeg registrert at Bendixen ikke vil være med på fortsatt samarbeid om parkeringsplassen. Det kan resultere i at Sparbutikken må lage ny atkomst til bensinpumpene, sier Michaelsen, som beklager at det brutte samarbeidet har resultert i at mange audnedøler har valgt å kjøpe brød på Vigeland.