KRISTIANSAND: Lyngdølen ble forrige uke nominert som én av tre deltakere tv-seerne kunne stemme ut av Big Brother-huset i Stockholm. Og med 59 prosent av stemmene var det liten tvil om hvem som måtte pakke kofferten søndag kveld.

— Jeg var 99 prosent sikker på å ryke ut. Jeg har ikke fått vært meg selv, og ble ikke veldig godt likt, spesielt ikke av jentene i huset, sier Wenche Helle på telefon fra Stockholm.

Dagen derpå har hun brukt til intervjuer i den svenske hovedstaden. Mandag kveld setter hun seg på flyet hjem til Sørlandet og Lyngdal.

— Jeg gruer meg til å møte mamma og de, sier hun.

Oppgitt

Tv-debuten har 21-åringen fått sett i opptak. Og etter to uker med konstant overvåkning er hun mildt sagt oppgitt over seg selv.

— Vennene mine kjente meg ikke igjen. Jeg har virket veldig forfengelig. På alt de har vist av meg har jeg sagt mye rart. Det var ikke gøy å se opptakene.

— Hvordan har venner reagert?

— Vennene mine støtter meg, men jeg tror ikke noen syntes det var positivt å se meg i huset. Men de vet at jeg ikke er sånn, sier hun, og legger mye av skylden på alkoholen.

— Alt var greit så lenge jeg ikke drakk. Jeg ble veldig full, og husker ikke ting jeg har sagt.

Søt musikk

På Big Brothers hjemmeside beskrives lyngdølen som en jente med snakketøyet i orden. Hennes utadvendte personlighet og flørtende vesen førte til at hun fikk problemer med å komme overens med flere av deltakerne, heter det på siden.

— Det var veldig stressende å være i huset. Jeg trivdes ikke med folkene, og er glad for å være ute, sier Wenche selv.

Hun håper imidlertid å holde kontakt med en av deltakerne. I løpet av oppholdet i huset rakk hun å bli begeistret for en av de svenske guttene.

— Han er veldig søt. Jeg håper å holde kontakten, men han er sikkert blitt skremt nå, sier hun.