Klokken 22.30. ba legevakten i Kristiansand om assistanse fra politiet fordi en beruset mann lagde bråk på legevakten. En politipatrulje kom til stedet og kjørte mannen hjem.

Klokken 23. 00 fikk politiet melding om innbrudd og tyveri i en bolig i Vesterveien i Arendal. Tyven har brutt opp en hengelås og knust et vindu. Fra boligen ble det stjålet en forsterker og en DVD-spiller og to radiostyrte bensindrevne biler.

Klokken 01.02. fikk politiet melding om at det var knust et vindu i Brennåsen senter i Songdalen. To patruljer ble sent til stedet fra Kristiansand, men gjerningsmannen var borte da politiet ankom. Politiet har ikke oversikt om noe var blitt stjålet.

Like etterpå, klokken 01.09., fikk politiet inn melding om at et vitne observerte at to menn holdt på å bryte seg inn i en bil parkert på Grovane stasjon i Vennesla. Politiet rykket ut og pågrep mennene, en fra Kristiansand og en fra Vennesla. Mennene på 35 og 47 år er kjenninger av politiet.

Bilen mennene forsøkte å bryte seg inn i hadde stjålne skilter og ble tauet inn av Falken.

Klokken 02.45. kom det inn melding om innbrudd i Europris i Svanedamsveien i Vågsbygd i Kristiansand. Her er inngangsdøren knust og en spilleautomat brutt opp. En del mynter er tatt fra automaten.

Klokken 07.30. lørdag morgen fikk politiet melding om innbruddsforsøk i Joker-butikken på Tinnheia i Kristiansand. Det er sjåføren av bakerbilen som oppdager forsøket.

Klokken 08.45. meldte en huseier om innbrudd i en bolig på Vedderheia i Søgne. Her er inngangsdøra brukket opp med brekkjern og den er fullstendig ødelagt, men innbruddstyven har ikke stjålet noe.