Flyplassen ble deretter evakuert fordi politiet fryktet at ransmennene hadde etterlatt seg en bombe. Politiet opplyser at det er blitt funnet en mystisk pakke i nærheten av utgang 19. Det var et SAS-fly fra Heathrow i London som ble ranet, og det var SAS Cargo som var ansvarlig for lasten.

Samtidig som de 91 passasjerene forlot flyet, slo ransmennene til mot lasterommet. En bil fra vaktselskapet Securitas skulle hente to vesker fra London, men Securitas-vaktene ble i stedet vitne til at tre ransmenn tok hånd om det verdifulle godset.

Ifølge politiet ble det ikke løsnet skudd under ranet.

– Av sikkerhetsgrunner vet verken vi eller bankene når det kommer forsendelser med valuta, sier Rolf Friberg i vekslingsselskapet Forex. Svensk valuta fra kontinentet blir ofte samlet i London før pengene sendes til Landvetter.

Ransmennene skal ha tatt seg inn på flyplassområdet ved å bryte opp en port, og de forsvant fra området gjennom den samme porten.

To biler, en Volvo og en Jeep Cherokee, er funnet brennende få kilometer fra ransstedet. Noen har dessuten lagt ut skarpe gjenstander på riksvei 40 utenfor Landvetter for å hindre politiet i å ta opp jakten.