KRISTIANSAND: En observant leser av fvn.no, Arild Berås, var på vei til stallene i Travparken da han så det merkelige opptrinnet.

— Jeg har aldri sett noe slikt før, den digre traileren stod bom fast, forteller han til fvn.no etter å ha sendt oss de unike bildene.

Trafikken er selvfølgelig stengt i begge kjøreretninger.

Berås forteller at sjåføren først forsøkte å tappe luften av dekkene for å komme under, men det hjalp ikke.

— Sjåføren fortalte meg at han hadde kommet i rundkjøringen, ikke sett noe tunnelskilt, og bare kjørt inn. Først da han var godt inne tunnelen skjønte han at det ikke ville gå, og bremset opp. Det var imiderltid for seint, forteller Berås.

Dermed kilte traileren seg fullstendig fast under broa.

Først forsøkte redningsselskapet Viking å trekke traileren ut med en vanlig bil, men det nyttet ikke. AKlokken 1215 begynte de å rigge til for å bruke selskapets aller største bil, for å trekke den av.

— Jeg slapp ut luften av ti dekk for å gjøre traileren lavere, men det var ikke nok. Derfor har vi nå en mann på stedet som skal kutte vekk deler av lastekassa, forteller Hans Jørgen Snemyr i Viking.

Klokken 14.09 var traileren ikke lenger fastlåst i undergangen. Noen av hjulene er fjernet, og settes nå tilbake på traileren. Klokken 15.15 ble bilen kjørt vekk fra stedet.