KRISTIANSAND/GRIMSTAD: Veksletyver stjal 13.000 kroner

**LILLESAND: Hadde ikke sikret bark-lasten

12.20** Politiet fikk melding fra en bilist som lå bak et vogntog på E 18 ved Høvåg. Bilisten fortalte at vogntoget ikke hadde sikret lasten ordentlig, og at det blåste av bark som landet på bilene bak.

Politiet fikk stoppet vogntoget på Kaldvell. Sjåføren innrømmet å ikke ha sikret lasten med presenning, og dermed hadde det føket av store mengder gjødsel, jord og bark. Sjåføren, som er en mann i 30-årene fra Skien, fikk kjøreforbud.

KRISTIANSAND: Mistenkt for flere tyverier

14.02 Det har vært tyveri i en bil som stod parkert i Fidjekilen i Randesund. Et vindu var knust, og blant annet lykter og vogntog var borte. Litt senere stoppet politiet en kjenning på E 39, ved avkjørselen til Kartheia. Mannen kan ifølge politiet mistenkes for flere tyverier, deriblant innbruddet i Fidjekilen og et innbrudd på Quality hotell i natt. Mannen stakk imidlertid fra politiet.

SØGNE: Stjal bil fra Tangvall I løpet av natta har en sort BMW 520 med registreringsnummer LY 50074 blitt stjålet fra parkeringsplassen utenfor Coop på Tangvall.

RISØR: Stjal firejuls moped Natt til søndag ble en firehjuls moped av merket Aero stjålet fra Buvikveien. Kjøretøyet har registreringsnummer PH 9282. Tyveriet kan knyttes til et bensintyveri i Arendal.

SØGNE: Kjørte i 30 km/t på E 39

ARENDAL: Eldre mann krasjet med buss

**SØGNE: Tagget ned blomsterforretning

14.11:** Politiet fikk tirsdag telefon fra en blomsterforretning ved Prix på Nodeland. I løpet av natten hadde noen tagget ned den ene veggen på forretningen. Foreløpig er ikke gjerningsmennene sporet opp.

**KRISTIANSAND: Oljesøl ved Samsen

15.22** En motorsyklist som var uheldig å velte i rundkjøringen ved Samsen tirsdag ettermiddag forårsaket at store mengder olje lekket ut og gjorde veien glatt. Motorsyklisten ble ikke skadet i velten, men teknisk etat i kommunen ble tilkalt for å ta seg av sølet.

ARENDAL: Jente på sykkel påkjørt av bil

**TVEDESTRAND: Beruset mann knuste flasker

14.40** En 42 år gammel mann fra Tvedestrand måtte tirsdag pågripes av politiet og settes i fyllearresten etter at han hadde laget bråk, drukket på offentlig sted og knust flasker i Tvedestrand sentrum.

**FROLAND: Bilbrann

22.05:** Brannvesenet varslet politiet om at det brant i en eldre Saab som stod på Moripen ved Nelaug. Foreløpig vet ikke politiet hvorfor brannen har oppstått, eller hvor store brannskadene på bilen er. Ingen personer skal ha blitt skadet av brannen.

**KRISTIANSAND: Overrasket tyver

22.59:** En vaktmester ved Torkelsmyra skole skal ha overrasket to personer inne på skolens område. Begge stakk av da de ble oppdaget. Skolen skal ha vært plaget med innbruddstyver den siste tiden. Politiet undersøker saken.