FARSUND: — Veien var ikke glatt. Det er ingen vitner til ulykken. Hva som egentlig skjedde vil vi aldri få svar på, sier lensmann i Farsund, Kåre Unhammer, til Farsunds Avis.

Ulykken skjedde ved 03-tiden natt til fredag, da bilen Johannessen kjørte skar over i motsatt kjørefelt og traff fjellveggen. Deretter ble bilen kastet tilbake i autovernet på høyre side av veien, viser undersøkelser foretatt av politiet og biltilsynet. 32-åringen var på vei hjem til Farsund da ulykken skjedde.

Han skal ha blitt kastet ut av bilen og ble funnet omkommet da politipatruljen kom til stedet.

Lensmann Unhammer ønsker ikke å spekulere i om Johannessen kan ha sovnet ved rattet, eller hva som ellers kan ha skjedd. Det foreligger ikke mistanke om promillekjøring.

Terje Johannessen var rangert blant landets beste baneskyttere, og under årets landsskytterstevne i Målselv kvalifiserte han seg for finalen i den prestisjetunge felthurtigskytingen. Johannessen vant gull i stangskytingen under landsskytterstevnet i Sandnes i 2004, og tok sølv i samme øvelse under stevnet på Lesja året etter.

Fredag kveld sørget skyttermiljøet i Farsund over tapet av en god venn. Nærmere 20 personer var samlet i klubbhuset på Knivsland.

— Hele skyttermiljøet er som en familie. Båndene er tette, og Terje var en person som sto mange veldig nær. Derfor er det godt å komme sammen i sorgen og mimre og snakke om det som har skjedd, sier formann Peter Haaland og styremedlem Nils Bernt Rinde i Farsund skytterlag til Farsunds Avis.