KRISTIANSAND: forts.

01.51 Natt til lørdag fikk politiet melding fra Havanna Etcetera at en 36 år gammel drammenser stjal lommebøker og verdisaker fra pubgjester. Dermed rykket politiet ut og pågrep mannen, som senere ble sluppet fri igjen. Bare noen timere senere fikk politiet melding om at lommetyven og kompanjongen hadde skiftet beite og fortsatte tjuvferden på Ernst hotell. Det var vaktene selv som oppdaget tyveriene. Ifølge vaktmannskapet skal de to ha samarbeidet for å avlede folk og rappe verdisaker. Vaktene grep dermed inn og anholdt tyvene til politiet kom. De to sitter søndag fortsatt i politiets varetekt.

KVINESDAL: 18-åring kjørte i promille

23.07 Politiet stopper en bil hvor det viser seg at den 18-år gamle føreren kjører i ruspåvirket tilstand. Mannen ble tatt blodprøve av og fratatt førerkort. Mannen ble stoppet ved Agneholmen.

KRISTIANSAND: 17-åring slått i hodet

00.18 En 17-åring fra Kristiansand kommer til å anmelde en jevnaldrene gutt for å ha slått han i hodet ved utestedet Leopold natt til søndag. Fornærmede fikk kuttskader i hodet etter det harde slaget.

VENNESLA: Tatt for fyllekjøring på moped

00.25 Like etter midnatt får politiet melding om at en gutt trolig har brukket beinet etter å ha veltet på moped. Da politiet kommer fram til ulykkesstedet viser det seg at den 16 år gamle mopedføreren og hans ulovlig passasjer er ruspåvirket. De blåser begge rødt på politiets utåndingsapparat. Begge de to guttene er fra Vennesla.

ARENDAL: Stjålet bil

En bileier i Nidelvåsen er frastjålet en Toyota Hilux med kjennetegn PC 28113. Politiet ønsker tips i saken.

FLEKKEFJORD: 16-åring tatt for fyllekjøring

02.22 En 16-år gammel gutt fra Kvinesdal ble stoppet på moped natt til søndag. En blodprøve viste at guttene kjørte i ruspåvirket tilstand. Gutten ble stoppet i Trolldalen i Flekkefjord.

KRISTIANSAND: I arrest etter fyllebråk

02.45 En pubgjest på Harveys ble brakt i arresten da han satte seg kraftig til motverge da politiet skulle fjerne mannen fra utestedet. Mannen er en 21-åring fra Vågsbygd.

KRISTIANSAND: Masseslagsmål i Markens.

03.13 På dette tidspunktet får politiet melding om masseslagsmål ved 7-11 i Kristiansand. En 18-åring blir brakt i arresten etter hendelsen.

RISØR: Båtkollisjon i Risør

01.30 To båter braste sammen i Risør-skjærgården natt til søndag. I begge de to småbåtene satt det flere personer, men ingen ble påført personskade. Begge båtene fikk materielle skader i sammenstøtet. Ulykken skal ha skjedd i omkring 15-16 knop.

GRIMSTAD: Brakk nese i slagsmål

I løpet av natt til søndag fikk en 20-åring fra Grimstad brekt nesen i en slåsskamp med en 18-åring fra samme by. 18-åringen er anmeldt og siktet for forholdet. Også en ung jente skal ha fått et slag av en ukjent gjerningsmann.