MANDAL: Båtbrann

00.01 - Det blir meldt om brann i en gammel trebåt i Mandalselva. Politibåten oppsøkte den brennende båten og fikk slukket brannen. Båten fikk små skader.

**KRISTIANSAND: Biltyveri

01.13 -** En familie fra Leksvik hadde parkert på Dyreparken i går kveld for å delta på kaptein Sabeltann. Bilen ble meldt stjålet, og gjenfunnet i Randesund etter tre timer. Bilen hadde små skader i tenningslåsen, men var kjørbar.

**GRIMSTAD: For høy fart

01.25 -** En bil hadde kjørt i fjellveggen i Strandsvingen ved Fevik. Politiet kjørte ut og fant at føreren har hatt langt større fart enn tillatt på stedet. Førerkortet ble midlertidig beslaglagt. Føreren var en 19 år gammel kvinne fra Arendal.

**KRISTIANSAND: Innbrudd

03.40 -** En vekter ringte politiet da uvedkommende hadde tatt seg inn i biblioteket i rådhusgata i Kristiansand via en garasje vis a vis Peppes. Derfra hadde gjerningsmennene brutt opp en dør inn til et lager. Politiet vet ennå ikke om noe er borttatt fra stedet.

**KRISTIANSAND: Båtlusker pågrepet

04.00 -** Et vitne hadde observert en person luskende rundt båtene på Langfeldts almenning. Politiet fant en person i umiddelbar nærhet av en båt, og oppga at båten var i familien. Vedkommende var i besittelse av medikamenter han ikke hadde papirer på, samt amfetamin. Han skal ha vært ombord i to av båtene i marinaen. Den 29 år gamle mannen er nå satt i arresten og vil bli avhørt fredag.

**GRIMSTAD: Løsslupne hester

06.50 -** En kvinne melder om en hendelse på Rv 404 ved Metveit i Grimstad. "En mengde løse hester løper mot Herefoss," sier hun, og anslår bølingen til å telle ca 30 hester.

VANSE: Grovt tyveri

I løpet av natten har noen knust vinduet i en rød Golf og stjålet et stereoanlegg ved Vanse i Farsund.

ARENDAL: Bilinnbrudd

08.00 - Ved Bjorbekk er det begått et innbrudd i en bil, og det er borttatt fotoapparat og kniv.

**KRISTIANSAND: Stjålne påhengsmotorer

08.20 -** På Lund er det funnet en stjålet bil fra Rogaland, i bilen fant politiet stjålne påhengsmotorer. Bilen ble meldt stjålet i mai.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra Glipp

08.20 -** Fra Glipp restaurant er det brutt opp fire dører inn til Glipp restaurant. Det er borttatt en del penger. Politiet arbeider med saken.

**SØGNE: Rådhuset

10.10 -** I løpet av natten har det vært innbrudd på Rådhuset i Søgne. En rekke splitter nye pc-er er blitt stjålet fra stedet.

HÅNES: Full stopp

11.34 - I avkjørselen til Hånes fra E18 fikk en bil motorstopp, og det ble endel kø. Den uheldige bileieren fikk etterhvert dyttehjelp, og køen oppløste seg.

TVEDESTRAND: Båthenger stjålet

11.35 - En helt ny båthenger har blitt stjålet fra sin parkeringsplass ikke langt ifra Lyngørfjorden marina. Hengeren har registreringsnummer AV2626. SONGDAL: Glatt rundkjøring

11.45 - Rundkjøringen ved Brennåsen på E39 er svært glatt, antageligvis på grunn av oljesøl. Politiet har varslet veitrafikksentralen.

KRISTIANSAND: Trafikkork

12.00 - Politiet fikk mange telefoner fra trafikanter, om kø på innkjørselen til byen ved ferjekaia. Den gikk helt opp mot Gatnerløkka. Årsaken var forsinket innsjekking til ferjeleiet, men porten dit ble åpnet etter påtrykk fra politiet.