Det var en 39 år gammel mann som i følge øyenvitner skled bortover veibanen, før han traff fjellveggen. Han ble brakt til Sørlandet sykehus Kristiansand, hvor det overfor fvn.no opplyses at mannen bare fikk lettere skader.

SØGNE: Husbrann

2227: Den gamle doktogården i Søgne brant ned i Lundeveien. Den er ubebodd og var klar for riving. To gutter oppdaget tilfeldigvis brannen og fikk meldt fra via bensinstasjonen like ved. Han som eier sier huset, har opplyst til politiet at huset var tømt. Politiet har ikke grunnlag for mistanke om at noen har tent fyr på huset.

KRISTIANSAND: Sloss

2250: En fortvilet huseier i Broveien ber om politiet om hjelp etter å ha sloss med en mann som ville tvinge seg inn i huset. Da politiet kom til stede, hadde den uvelkomne stukket til skogs. Men politiet mønstret hundepatruljen, og ikke leng etter fant de en 49 år gammel mann fra Lillesand sittende i skogen. Han ble pågrepet og innbrakt for avhør.

KRISTIANSAND: Stjal fra bil

1730: Under en fotballkamp på Karuss kunstgressbane, knuste noen et vindu i en bil. Inne i bilen lå det en lommebok som tyven rappet med seg. I den var det noen hundre kroner og diverse kort som eieren vil savne.

KRISTIANSAND: Brann i kjøkkenvifte

1810: I et bolighus på Brøvigkollen tok det fyr i en kjøkkenvifte. Brannvesenet rykket ut og fikk raskt kontroll over brannen, som ikke spredte seg utover vifta.

KRISTIANSAND: Stjal i bolig

1816: I en leilighet i Hellemyrdalen kom uvedkommende seg inn gjennom et åpent vindu. Huseieren har meldt at diverse gjenstander er stjålet.