LYNGDAL: Klokken 2322 tirsdag kveld fikk politiet melding om at en bil var stjålet fra Lyngdal sentrum mellom klokken 22 og 23. Det var eieren som meldte i fra. Det dreide seg om en Mercedes stasjonsvogn. Klokken halv fire på natten fikk politiet ny melding fra en drosjesjåfør som hadde observert idiotkjøring på E39 ved avkjøringen til Lyngdal. Politiet rykket ut og der kom de over en bil som kjørte uten lys på feil side av veien. Det viste seg å være den samme bilen som var blitt meldt stjålet tidligere på kvelden. Det var en 28 år gammel kvinne som kjørte bilen, med en mannlig passasjer på 36 år. De ble begge satt i arresten. Kvinnen er i tillegg til biltyveri, mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand.

MANDAL: Like før klokken halv tolv tirsdag kveld stoppet UP en mann i 50-årene i en fartskontroll ved Kirkeheitunnelen på e 39. Mannen hadde kjørt i 93 kilometer i timen i 60-sonen. I tillegg er han mistenkt for promillekjøring. Førerkortet ble beslaglagt på stedet.

KRISTIANSAND: Nok en gang har det vært slåssing i krysset Markens gate — Tollbodgata, utenfor 7-eleven. Politiet fikk melding om amper stemning mellom fem personer. Da de kom til stedet hadde imidlertid situasjonen roet seg noe, men to personer ble bortvist fra stedet.

GRIMSTAD: Like etter klokken fire natt til onsdag fikk politiet melding om at gamle Søm aldershjem på Fevik sto i fyr og flamme. Aldershjemmet er nedlagt og var i ferd med å bli restaurert. Bygget ble imidlertid helt nedbrent, og en av murveggene i det fire etasjers høye bygget raste til og med ned. Det er foreløpig usikkert hva som er brannårsaken.