LILLESAND:

— Hun som sendte meg brevet, Astrid Tyssen, kunne fortelle meg i går at hun hadde sendt brev samme dagen til Amerika, til noen som bor nær Chicago. Så dette brevet mitt må ha hengt seg på på et vis. Men det er jo pussig, for disse brevene skulle jo ha forskjellige frimerker, smiler Astri Lindland i Lillesand.

Uansett, for seks kroner fikk det reiselystne julebrevet, postlagt 16. desember, en luftetur over Atlanteren med retur. Og havnet til slutt på rett adresse i Fagertunveien 7. januar.

Det ble en litt forsinket julehilsen fra den ene Astrid til den andre. De to er for øvrig kusiner og er oppkalt etter en tante som druknet da hun var 16 år, rundt starten av første verdenskrig.

— Så derfor har vi hatt et litt spesielt forhold. Faktisk var vi tre kusiner med samme navn, sier Astri.

Birkenes

i dag

Onsdagstreff med orientering av ordføreren i kommunehuset kl. 10. Lysstøyperiet på Tveit i Vegusdal er åpent kl. 17-20. Setesdal

i dag

Hyggestund med tale og sang i Tryggheim, Evje kl. 11.30. Møte ved Åge Solsvik og sang ved Vonheimkoret på Byglandsfjord kl. 19.30. Fellesmøte med tale og sang på Tryggheim, Evje kl. 19.30. Bønnemøte kl. 19. Temakveld: Den bortkomne sonen i Bibelen - kven er han? i Vonheim, Bygland kl. 19.30. bygdekino

Bykle samfunnshus: «Legenden om Narnia, løven, heksa og klesskapet» (11 år) kl. 18.