KRISTIANSAND: Stjålet bil

09.30 Fikk politiet melding om et tyveri av en Ford Mondeo fra en adresse i Elvegata i Kristiansand sentrum. Det er foreløpig ingen vitner som har meldt seg, og politiet har ingen mistenkte.

KRISTIANSAND: Blotter på ferde

11.50 En mann i 30-årene blottet seg for to damer på forskjellig tidspunkt, i Tordenskjoldgate nær Markensgate. Kvinnene vurderer å anmelde forholdet. Politiet har fått en delvis beskrivelse, men har foreløpig ikke funnet ham.

SONGDALEN: Brann i container

17.40 Brannvesenet rykket ut da det brant i en container i Mjåvannsveien. Brannen var antakelig selvantent.

KRISTIANSAND: Brann i Karuss barnehage

**SØGNE: Mistet hjul — mistenkt for misbruk av årsprøvekjennetegn

19.57** En bil med henger mistet et hjul på hengeren vest for avkjørselen til Søgne på E 39. Hengeren var påsatt årsprøvekjennetegn, og politiet mistenker at føreren har brukt disse skiltene ulovlig. Slikt misbruk kan føre til ett års inndragning av årsprøvekjennetegnene. Politiet har foreløpig beslaglagt skiltene.

MANDAL: Bilbrann i Mandal

20.53 Politiet fikk melding om at det brant i en bil i Kongefjellveien i Mandal rett før klokken 21.00 onsdag kveld. Ingen personer kom til skade og brannvesenet fikk slukket brannen klokken 21.30. Brannen skal ha startet i dashbordet på bilen, bak cd-spilleren, sannsynligvis rett etter at bileieren hadde parkert utenfor huset sitt, melder operasjonsleder i Agder Politidistrikt.