**ARENDAL: Slåsskamp

00.00:** Politiet ble tilkalt til Strømsbuveien da to personer slåss. Da de kom til stedet var slåsskampen avbrutt. Politiet har identiteten til den ene av slåsskjempene, en 21 år gammel mann. Politiet vil etterforske saken.

KVINESDAL: Brann i bil

00.20: En bil begynte å brenne ved samvirkelaget i Austerdalen. Brannvesenet rykket ut, og fikk slukket brannen. Bilen som brant var en uregistrert eldre Mercedes som var forlatt på stedet. Brannen vil bli etterforsket.

KRISTIANSAND: Slått ned

00.40: En 23 år gammel mann ble slått ned utenfor Sparebanken Sør i Vestre Strandgate. 23-åringen ble sendt med ambulanse til legevakten. De to mennene som angrep mannen ble innbragt av politiet. De vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse, og kan vente seg en bot.

ARENDAL: Ungdom drakk på offentlig sted

00.50: En 16 år gammel gutt ble tatt av politiet i Vestregate for drikking på offentlig sted. Gutten ignorerte patruljen, og ble satt i arresten. Han er anmeldt for ordensforstyrrelse.

ARENDAL: Ødela vannledning til båtracet

01.05: En mann er mistenkt for å ha skadet en midlertidig vannledning inn til Linjegods. Vannledningen er lagt i forbindelse med offshore-NM. Da politiet gikk bort til mannen, slo han til en av polititjenestemennene. Mannen vil bli anmeldt for forholdene.

ARENDAL: Ektepar spyttet på politiet

01.05: Et ektepar oppførte seg uanstendig på Langbrygga. De spyttet på en politipatrulje, og vil bli anmeldt for dette. Paret er fra Froland. Kvinnen er 33 år, mens mannen er 34. ARENDAL: Full 17-åring lagde bråk

01.20: En 17 år gammel gutt fra Arendal var beruset og oppførte seg dumt i Kirkegaten. Han ble innbragt av politiet, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Slåsskamp

01.40: To personer slåss i Henrik Wergelands gate. En politipatrulje fikk stoppet slåsskampen, og fikk forklaring av de involverte. En 23 år gammel mann fra Mosby vil bli innkalt til avhør i forbindelse med slåsskampen.

ARENDAL: Tatt med amfetamin

01.50: En 20 år gammel mann fra Nedenes ble tatt med et halvt gram amfetamin i Kirkegaten. Han vil bli anmeldt.

MANDAL: Bråk på pizzarestaurant

02.15: En 19 år gammel mann lagde bråk på pizzarestauranten Jonas B. Gundersen. Han var åpenbart beruset, og sparket blant annet til en polititjenestemann. 19-åringen, som er fra Holum, ble tatt med til politistasjonen i Kristiansand.

FLEKKEFJORD: Slått med flaske

02.20: En 17-åring fra Kvinesdal ble angrepet av to 18-åringer fra Flekkefjord. Den ene 18-åringen slo 17-åringen i ansiktet med knytteneven, mens den andre 18-åringen slo til ham med en pose med en flaske inni. 17-åringen ble brakt til sykehuset, og måtte sy fem sting i ansiktet. De to som fornærmet ham ble pågrepet og arrestert.

ARENDAL: Tøffet seg i taxikø

02.30: En 28 år gammel mann fra Oslo gjorde alt han kunne for å komme frem i taxikøen ved Sam Eydes plass. Han vrengte av seg på overkroppen og lagde kvalm. Mannen ble tatt med til arresten, og vil få en bot.

KRISTIANSAND: Fyllebråk på Leopold

02.30: En 19 år gammel gutt ble pågrepet av politiet etter å ha laget bråk på utestedet Leopold. Han var beruset, og vil bli anmeldt for ordensforstyrrelse.

ARENDAL: Kjørte påvirket inn i stengt gate

02.40: En 31 år gammel mann fra Dølemo kjørte inn i Storgata, som var stengt i forbindelse med båtracet. Han bulket borti en annen bil på ferden, og var tydelig ruspåvirket. Politiet fikk tak i mannen. Han hadde ikke gyldig førerkort, da dette hadde blitt beslaglagt tidligere. Mannen ble innbragt for blodprøve, og denne vil vise om han var påvirket av alkohol eller medikamenter.

ARENDAL: Slo til

04.00: En 18 år gammel mann er mistenkt for å ha slått til en annen person ved Syrdalens hjørne. Saken vil etterforskes.

ARENDAL: Pisset på gata

04.25: En 21 år gammel mann fra Arendal ble tatt for urinering på offentlig sted i Vesterveien. Han er anmeldt, og kan vente seg en bot.

KRISTIANSAND: Fiskepinner brant

05.35: En beboer i Slettheiveien hadde latt en stekepanne med fiskepinner stå på en varm plate. Brannalarmen gikk da det ble kraftig røykutvikling. Brannvesenet kom til stedet og fikk hindret brann. Saken skal etterforskes.