**ARENDAL: Biltyveri

20:58** Uønskede gjester tok seg inn i en parkert bil i Kastellveien i Arendal. Det ble stjålet stereoanlegg og diverse nøkler fra bilen.

**RISØR: Kollisjon

21.20** To biler kolliderte på Gjernes i Risør. Det er bare snakk om mindre personskader, men fordi det blødde litt ekstra fra et lite kutt, ble en av sjåførene kjørt til sykehus for sjekk.

**ARENDAL: Mopedtyveri

21.35** Det ble søndag kveld stjålet en Daelim-moped PH 4268 Stensåsveien i Arendal. Politiet er takknemlige for tips.

**VENNESLA: Kjørte moped uten lys og skilter

22.17** En mopedist ble anmeldt for kjøring uten skilter og lys. Mopeden var ellers i dårlig teknisk stand. Mopedføreren ble stanset rett utenfor lensmannskontoret, og er en 23 år gammel mann fra Vennesla.

**ARENDAL: Beskutt med luftgevær

22.44** En huseier ringte politiet tidligere i helgen og klaget på at noen hadde skutt med luftgevær på inngangsdøren hans i Saltrød utenfor Arendal. Søndag kveld dro en patrulje hjem til mannen og bekreftet at det var snakk om kuler fra et luftgevær som hadde truffet døren. Forholdet vil bli anmeldt og etterforsket.

**KRISTIANSAND: Tusjet falske skilter

23.20** En patrulje i Kristiansand kom over en lett motorsykkel som hadde falske skilter, forandret med tusj. Det viste seg etterhvert at motorsykkelen var stjålet, og tre personer ble pågrepet. Alle er mistenkt for å være i besittelse av narkotika. Det er snakk om tre menn fra Kristiansand, alle i 30-årene. Saken blir etterforsket.

**SØGNE: Stjal plasmaskjerm

00.17** En leilighet på Tangvall har hatt uvedkommende på besøk i løpet av helgen. Tyvene brøt opp inngangsdøren og stakk av sted med blant annet to pc'er, en 42 tommers plasmaskjerm, en forsterker og to høyttalere. Tyveriet skjedde ifølge politiet mellom klokken 16 lørdag og midnatt søndag kveld.

**ÅMLI: Kastet stein på hus

03.25** En huseier kontaktet politiet etter at noen kastet stein på stuevinduet hans. Det ytterste vinduslaget ble knust som følge av hendelsen. En politipatrulje reiste til stedet, men fant ikke gjerningspersonene. Huseieren vil anmelde forholdet.

**ARENDAL: Pågrep kvinne

03.26** En kvinne i 40-årene ble pågrepet da politiet måtte rykke ut til husbråk i et bolighus i Arendal. Meldingen til politiet gikk ut på at en person hadde slått til en kvinne, men personen ble selv slått ned av en annen festdeltaker. Da politiet ankom stedet ble kvinnen, som var etterlyst for soning, innbrakt.

**KRISTIANSAND: Til legevakten etter bråk

03.30** En mann ble brakt til legevakten etter bråk utenfor Ernst hotell. Ifølge et vitne politiet har snakket med tok dørvaktene for hardt i mannen, som vil vurdere å anmelde forholdet.

KRISTIANSAND: Seks evakuert etter brann

**KRISTIANSAND: Tatt med narkotika

04.01** To menn i begynnelsen av 40-årene ble pågrepet av politiet i krysset mellom Markens gate og Tollbodgata for å være i besittelse av mindre mengder narkotika, en kniv og tabletter. Begge ble innbrakt til Kristiansand politistasjon. Den ene av dem har erkjent forholdet og vil få presentert et forelegg, mens den andre skal avhøres mandag formiddag.

KRISTIANSAND: Dame påkjørt i Elvegata

KRISTIANSAND: Knivstakk hverandre etter misforståelse

**MANDAL: 16-åring hadde trimmet moped

21.30** En 16 år gammel gutt fra Mandal ble stoppet av politiet med en trimmet moped i Daleveien.

**KRISTIANSAND: 15-åring på uregistrert crossykkel

22.10** En 15 år gammel gutt ble anmeldt av politiet da han ble tatt på en uregistrert crossykkel. Guttens foreldre ble også kontaktet.

**ARENDAL: Stjal traktor-skilter

22.55** En traktoreier er blitt frastjålet skiltene på traktoren sin; kjennemerkene er NE 4354. Det hadde også vært innbrudd i førerhytta. Traktoren stod parkert på Ravnåsen.