LYNGDAL: Politiet fikk melding om slåssing i Lyngdal klokken 01.05, og dro til stedet. Da de kom fra møtte de på en mann som blødde.

Han ble kjørt til legevakt, og måtte sy sju sting.

Mannen fortalte at han hadde vært i baskettak med en annen person. Gjerningspersonen er kjent av politiet.

Offeret vil levere inn anmeldelse på forholdet.

**KRISTIANSAND: Tyveri av sykkel

01.15** Politiet pågrep natt til søndag en mann på stjålet sykkel i Baneheiveien i Kristiansand. 36-åringen ble brakt til arresten i Kristiansand, og må forklare seg søndag morgen.

**GRIMSTAD: Kjørte uten førerkort

01.25** Politiet stoppet natt til søndag en mann som kjørte uten førerkort i sentrum av Grimstad. Mannen er 18 år, og fra Grimstad.

**KRISTIANSAND: Dyrt å være tissetrengt

01.50** En mann må betale 4000 kroner i bot for å ha urinert på offentlig sted i sentrum av Kristiansand natt til søndag. Den 22 år gamle mannen fra Vennesla gjorde sitt fornødne i Vestre strandgate.

**BYKLE: Mindreårig fyllekjørte på Hovden

02.00** En 17-åring ble tatt for fyllekjøring på Hovden natt til søndag. Gutten er fra Kristiansand.

**ARENDAL: Blottet bakenden på Langbrygga

02.05** En mann er bøtelagt etter å ha vist sine to bakdeler til bygjester på Langbrygga natt til søndag. Mannen ble innbrakt til politistasjonen i Arendal.

**KRISTIANSAND: Hotellgjest slått ned

02.15** En 34-åring ble slått ned utenfor et hotellrom på Caledonien natt til søndag. Gjerningsmannen skal være en 30-åring som er kjent av politiet. Offeret ble brakt til legevakt av politiet.

**MANDAL: Kunne ikke gjøre rede for seg

02.20** Politiet plukker opp en 33 år gammel kvinne i Store elvegt. som er så beruset at hun ikke klarer å si hvor hun bor. Kvinnen, som er fra Kristiansand, blir kjørt til drukkenskapsarrest i hjembyen, og sikret seg dermed gratis taxi.

KRISTIANSAND: Slo løs på hverandre med balltre

**KRISTIANSAND: I arrest etter slåssing

03.40** To menn ble innbrakt av politiet etter å ha gått løs på hverandre vis-à-vis Havanna i Kristiansand. De to skal ha oppført seg bøllete overfor polititjenestemennene. De ble satt i arresten.

**VENNESLA: Truet ekskjæreste i Øvrebø

04.10** Politiet måtte rykke ut til en adresse i Øvrebø da en ekskjæreste truet med å brenne ned leiligheten til en kvinne. Mannen er anmeldt for legemsfornærmelse og trusler.

**GRIMSTAD: Innbrudd i taxibu

05.10** Tyver tok seg natt til søndag inn i taxibua i sentrum av Grimstad. De kom seg inn gjennom toalettet som er vegg i vegg. Det er stjålet en xbox spillmaskin.

**ARENDAL: Stoppet med tyvegods

05.35** En arendalspatrulje stopper en bil på Strømsbusletta. I bilen finner politiet et stereoanlegg som viser seg å være stjålet. De to mennene i bilen mistenkes for heleri og amfetaminbruk. Begge er 21 år, og fra Arendal. De ble begge satt i arresten i hjembyen.

**SONGDALEN: Bil stjålet

09.00** En Opel Astra med kjennetegn PN 96370 er stjålet fra en adresse på Nodeland i løpet av natt til søndag.

**MANDAL: Olje i veibanen

09.15** Hydraulikkolje rant ut i veibanen mellom Valand og Eigebrekk på Skeie søndag formiddag. Politiet har varslet veitrafikksentralen.

**ARENDAL: Skadeverk på hus

14.10** En person som holdet oppsyn med et hus i Arendal, melder til politiet at noen har knust et vindu i boligen. Ingenting er stjålet i følge politiet.