**EVJE: Pc-tyver forsynte seg med is

08.30** I løpet av natten har det vært innbrudd på Evje skole. Uvedkommende tok seg gjennom et vindu i andre etasje. To pc-kabinetter ble stjålet og innholdet i to andre pc-kabinetter ble fjernet. Samtidig forsynte tyvene seg med is fra fryseren. Lensmannen på Evje etterforsker saken.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i kirke

10.19** Politiet fikk melding om innbrudd i Grim kirke. Uvedkommende har tatt seg inn i bygget ved å knuse et vindu. Tyvene har tatt med seg en pc-skjerm. En patrulje har vært på stedet og foretatt åstedsundersøkelse.

**ARENDAL: Scooter stjålet

10.53** En scooter ble stjålet ved Nedenes i løpet av natten. Registreringsnummer PH 7513. Fargen på scooteren er svart.

**FLEKKEFJORD: Innbrudd i salong

11.31** I May Britts salong har det vært innbrudd i løpet av natten. Uvedkommende har tatt seg inn i salongen og forsøkt å bryte opp myntautomatene i solsengavdelingen. Det skal ha blitt forsøkt å bryte opp myntautomater i solsengavdelingen, uten å lykkes. Det meldes om mindre materielle skader.

**ARENDAL: 16-åring anmeldt

14.00** En patrulje stoppet en firehjuling på riksvei 408 ved Rykene. En 16 år gammel gutt anmeldt for å kjøre et ikke registrert kjøretøy.

**KRISTIANSAND: Trafikkork på Vesterveien

14.15** Politiet fikk melding om en lastebil med henger som sinket trafikken på Vesterveien. Lastebilen, som stod i Myrbakken i Hannevika, hadde kjørt over noe i veibanen slik at bunnpanna ble ødelagt. Dette resulterte i en del olje i veibanen.

**EYDEHAVN: Stjal påhengsmotor

17.04:** En seks hesters påhengsmotor er meldt savnet fra Strengereid båthavn.

**KRISTIANSAND: Tatt med tabletter

17.38:** Ved Hannevik terrasse stanser en patrulje en bilfører, som viser seg å være i besittelse av flere typer tabletter. Mannen, som er 28 år og kommer fra Kristiansand, kjører dessuten uten førerkort. — Mannen sitter nå i arresten, sier operasjonsleder Per Lauvnes i Agder politidistrikt.

FEVIK: "Døvstum tigger" En utenlandsk statsborger går fra dør til dør på Fevik, med en lapp som sier at han er døvstum. - Vi har fått flere klager på mannen, som tigger på dørene hos folk. Mange reagerer, og vi har en patrulje i området, sier Lauvnes.

**HOVDEN: Søppelbu i brann

19.50:** Brannvesenet rykker ut til en søppelbu ved Hovden fjellpark. Bua skal være overtent, ifølge operasjonsleder.