**ARENDAL: Kjørte uregistrert lettmotorsykkel

00.05:** UP-patruljen stoppet en 20 år gammel mandalitt, som kjørte en uregistrert lettmotorsykkel på Saltrøddumpa. Mannen kjørte også i høy hastighet før han ble stoppet. Ifølge politiet forsøkte 20-åringen å stikke av fra politiet, men kom tilbake da UP ropte på han. Mannen vi bli anmeldt for forholdene.

ARENDAL: Mann banket opp 14-åring

**ÅMLI: Grovt innbrudd

01.30:** Alarmen til Halvorsens Elektriske AS gikk klokken 01.30. Da brøt gjerningsmannen seg inn gjennom en dør, og stjal 15 mobiltelefoner og 15 digitale fotoapparat. Politiet har lite å gå etter foreløpig.

ARENDAL: Firehjuling stjålet

13.45: En Polaris firehjuling PH 8874 er stjålet fra Bjorbekk, trolig natt til onsdag. Den har sorte skilt med gul skrift.

**ARENDAL: Innbrudd i bolig

17.40:** Politiet får melding om innbrudd i et bolighus i Songe terrasse. Sølvtøy og en pc er blant de stjålne gjenstandene.

RISØR: En Gaupen tilhenger er meldt stjålet fra en bopel. Registreringsnummer: YV 3198. NEDENES: Mistet førerkortet I dagens kontroll ved Nedenes på E18 ble ei 24 år gammel jente tatt i å kjøre 122 km/t i en 80-sone. Hun ble fratatt førerkortet.

ARENDAL: En båt har blitt stjelt fra båtplassen i Hovekilen. Båten er av typen Nordkatt, med 60 hesters Johnsen påhengsmotor.

Innbrudd i bil. Bilen stod parkert ved Myra bo-og omsorgssenter da uvedkommende brøt seg inn ved å knuse bakruta.