— Det har vært skikkelig feriestemning på byen i natt. Spesielt i Arendal og Kristiansand. Vi har hatt hele 50 oppdrag som gjelder slåssing og beruselse, sier operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt.

Totalt ble 17 personer satt i arresten i løpet av natten.

**KRISTIANSAND: Svært dyre dråper

00:45** Politiet tok en mann på fersk gjerning mens han sto og urinerte midt i Markens gate. Det ble noen svært dyre dråper. Mannen fikk nemlig et forelegg på 4.000 kroner.

**ARENDAL: Slåsskjempe arrestert

01:15** En ung mann ble satt i arresten i Arendal etter at han hadde laget kvalm på Langbryggen i Arendal.

**GRIMSTAD: 5000 i bot for en dytt

01:30** En 18 år gammel gutt ble innbrakt i arresten og fikk et forelegg på 5000 kroner etter at han laget bråk og dyttet en jente overende i Juskestredet i Grimstad sentrum.

KRISTIANSAND: Overstadig beruset

01:30 En 21 år gammel kristiansandskvinne ble tatt hånd om av politiet etter at hun ble funnet overstadig beruset utenfor Paddys i Dronningens gate.

KRISTIANSAND: Ukjent mann knuste rute

01:30 En mann i 20-årene knuste vinduet i inngangsdøren til en bolig i Gimleveien. Huseier ringte politiet og mannen ble tatt hånd om av sine foreldre.

TVEDESTRAND: Mistet lappen

01:45 Det ble mye oppstyr i sentrum av Tvedestrand natt til søndag etter at en mann kolliderte med et gjerde i Labakken utenfor Tvedestrand. Mange mennesker samlet seg på stedet og politiet beslagla mannens førerkort, på bakgrunn av mistanke om høy fart.

ARENDAL: Fire satt i arresten etter bråk

02:00 Fire personer ble satt i arresten i Arendal etter at de hadde laget bråk på Sjøloftet i Arendal. Under pågripelsen ble en politimann skallet til. Alle fire var lokale gutter i 20-årene.

KRISTIANSAND: Slo til dørvakt

02:20 Med en politipatrulje som vitne slo en 19 år gammel kristiansander til dørvakten på utestedet Beverly Hills i Kristiansand sentrum. 19-åringen ble anmeldt og satt i arresten.

KRISTIANSAND: Slo til pubgjest

03:00 En 19 år gammel Venndøl ble satt i arresten i Kristiansand etter at han slo ned en person inne på utestedet Leopold i Kristiansand sentrum.

GRIMSTAD: Store karer i slåsskamp

03:30 En politipatrulje blir oppmerksom på bråk i smuget bak Café Galleri i Grimstad sentrum. Der er det et par kraftige mannfolk som har røket i tottene på hverandre på grunn av en kvinne. Begge var beruset og ble kjørt til arresten i Arendal. Forhåpentligvis delte de ikke celle.

KRISTIANSAND: Sendt til legevakt etter slåsskamp

04:00 En time etter at siste utested i Kristiansand er stengt, smeller det i Markens gate utenfor Victoira pub. Politiet kommer raskt til stedet og pågriper en 23 år gammel kristiansander som har rundjult en annen mann. Offeret blir sendt til legevakten i for behandling.

KRISTIANSAND: 25-åringen satt i arresten

04:02 En melder ringer politiet og ber om hjelp til å ta hånd om en 25 år gammel slåsskjempe. Sammen med noen kamerater har de klart å anholde personen. Politiet kommer og setter den sterkt berusede 25-åringen i arresten.

KRISTIANSAND: Kniv i sentrum

04:15 Politiet kommer over en 25 år gammel kristiansander som er i besittelse av kniv i Markens gate. 25-åringen blir pågrepet og anmeldt.

KRISTIANSAND: 20-åring i arresten

04:45 En 20 år gammel mann i fra Songdalen blir tatt hånd om av politiet etter at han har laget bråk i Vestre strandgate.

ARENDAL: Uønsket besøk

04:45 En bekymret kvinne ringer politiet og melder om at en ukjent mann står og hamrer på døren hennes i Nesbakken i Arendal. Politiet pågriper en 22 år gammel arendalitt.

KRISTIANSAND: Hjalp krypende mann

06:50 Ikke alle tar taxi hjem fra byen. I morgentimene søndag kom politiet over en mann som krøp hjemover i Tollbodgaten. Mannen var beruset, og politiet hjalp han med å krabbe de siste meterne til dørstokken.