ARENDAL: Ølflaske i hodet på kvinne

01.15 Da politiet kom fram til utstedet Madam Reiersen, hvor voldshandlingen skjedde, hadde mannen forlatt stedet. Politiet har anmeldt saken.

MANDAL: 16-åringer skamslo mandalitter

01.30 Natt til søndag ringte en tipser politiet og fortalte at han hadde passert en mann som satt å blødde i sentrum av Mandal. Politiet rykket ut til stedet og fant en 19-åring. Ifølge mannens forklaring skal to 16-åringer fra Kristiansand ha angrepet 19-åringen og en 22 år gammel kamerat fra Marnardal. Begge de to 16-åringene var pågrepet klokken 03.40. Voldsmennene vil bli anmeldt for forholdet.

KRISTIANSAND: Masseslagsmål i Kristiansand

02.00 I dette tidsrommet fikk politiet melding om at det skulle ha brutt ut fullt masseslagsmål i sentrum av Kristiansand. Dermed rykket politiet ut med flere patruljer til Tollbodgata, hvor slåsskampen skulle foregå. På stedet pågriper politiet to menn fra Søgne på henholdsvis 21 og 24 år. En av mennene er anmeldt for å ha rettet grove trusler mot politiet og forsøkt å slippe en pågrepet person ut av politiets kjøretøy.

KVINESDAL: Fyllekjørte i minibil

02.30 Politiet pågrep en 19-åring for kjøring i ruspåvirket tilstand i Kvinesdal natt til søndag. Mannen skal ha kjørt i en liten firehjulsbil. Promillekontroll av mannen viste at han hadde et alkoholinnhold i blodet på 1,2 promille. Mannen ble brakt til arrest i Flekkefjord.

FARSUND: Måtte sy leppa etter slagsmål

02.59 En 20-åring fra Farsund måtte sy leppa si etter at han hadde fått flere slag fra en slåsshane. Den mistenkte er anmeldt for voldshandlingen.

KRISTIANSAND: Banket opp to i tjueårene

04.20 En 37-åring fra Kristiansand er anmeldt av to fornærmede menn på henholdsvis 20 og 21 år, for å ha gitt de to flere slag. De to mennene har varslet at de vil anmelde forholdet.

VENNESLA: Gikk berserk på eget hus

Politiet i Vennesla måtte rykke ut til en adresse i Haakon 7. vei da en 21-åring fra bygda gikk til angrep på sin egen bolig. Mannen skal ifølge politiet ha kastet en stol inn gjennom stuevinduet. Han skal også ha knust vinduet i inngangsdøra og ødelagt mye innventar. Mannen ble pågrepet og brakt til arresten i Kristiansand. Mannen blir anmeldt.

LILLESAND: Fyllekjøring endte på taket

07.09 En 22-åring fra Sandefjord er tatt i arrest etter at han kjørte i en annen bil ved innkjørselen til Glamsland i Lillesand søndag morgen. Ingen personer ble skadet i sammenstøtet. Mannen ble umiddelbart tatt med til blodprøvetakning, hvor det ble påvist kjøring i ruspåvirket tilstand.