KRISTIANSAND: Fototyveri for 300.000 kroner

**MANDAL: Knuste butikkvindu

03.26** Eier av Mandal Optikk er på jobb da han hører at glasset blir knust i butikken sin. Han løper opp i butikken, men ser ingen personer. Ved nærmere undersøkelser kunne han konstatere at ingenting hadde blitt stjålet fra stedet, men at et av vindusglassene i butikken var blitt knust.

**MANDAL: Stjal ur

03.38** Alarmen går i Blitzfoto i Marnaveien i Mandal. Glasset er knust på stedet, men heller ikke her har gjerningspersonene tatt seg inn i butikken. Men opersjonsleder Bjarne Bakken opplyser om at det er blitt stjålet blant annet ur som har ligget i armlengdes avstand i vinduet.

Politiet ser ikke bort i fra at de tre tyveriene som nevnt over har sammenheng.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bil i Vågsbygd

07.30** Noen har knust et sidevindu bak i en Nissan personbil som stod parkert i Grågåsbakken. En veske med diverse innhold er borte. Politiet har ingen mistenkte i saken.

**SØGNE: Stjal bil

09.55** I løpet av natten har en Ford Scorpio blitt stjålet fra Kossevikheia. Bilen er sølvfarget og har registreringsnummer KZ 40136. **ARENDAL: Stoppet uten førerkort

12.20** En 27 år gammel mann fra Arendal ble stoppet utenfor Myra skole. Mannen hadde ikke førerkort med seg.

**KRISTIANSAND: Arresterte scootertyv

13.55** En 35 år gammel kristiansandsmann ble pågrepet utenfor sitt hjem i Kristiansand. Der fant politiet en scooter som ble stjålet fra Ægirsvei i Kristiansand i natt. Mannen ble satt i arresten.

**TVEDESTRAND: Innbrudd i hus

14.15** Noen har knust glasset i inngangsdøra på et hus i Hanto. Det ser ikke ut til at noe er stjålet. Politiet har foretatt en åstedundersøkelse.

SØGNE/VENNESLA: Krattbranner

LILLESAND: Mistet hjulet på E 18