**ARENDAL: Bråkte på utested

00.13** To ungdommer lagde bråk på utestede Paparazzi i Arendal natt til fredag. De to guttene på henholdsvis 16 og 18 år ble først avvist frastedet i ellevetiden, og kom tilbake en time senere. Politiet brakte begge inn til avhør.

**ARENDAL: Stjal pc

01.47** Natt til fredag ble det meldt om innbrudd i et hus i Syvstjerneveien i Arendal. Innbruddstyven åpnet et vindu og tok med sege en bærbar pc ut igjen.

**GRIMSTAD

02.33** En bilist ble stanset på E18 ved Grimstad i natt, etter at politiet hadde mistanke til bilføreren. Det viste seg at den 55 år gamle mannen hadde mistet lappen for en måned siden ved et annet forhold, og blir nå anmeldt for å ha ført bil uten gyldig førerkort.

**ÅMLI:Branni oppusningsobjekt

07.09** Det brant fredag morgen i et hus på Gjermundsnes på Åmli. Brannen hadde oppstått i et hus som var under oppussing, og det er ikke meldt om noen personer inne i huset.

**KRISTIANSAND: Tyveri fra dyreparken

09.42** Fra en hytte på Dyreparkens område, like utenfor Kardemomme by, er det meldt om innbrudd. et er foreløpig uklart om noe er borttatt fra hytta.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i frisørsalong

09.51** I løpet av natten er det gjort innbrudd i Majas salong i Markens gate. Tyvene har banet seg vei fra bakgården og brutt opp en ståldør. Sannsynligvis har de fått med seg noen kontanter fra salongen.

**ARENDAL: Kjørte uten førerkort

12.00** Politiet stanset en bilfører i Arendal som kjørte bil uten førerkort. Vedkommende er født i 1989 og fra Arendalsdistriktet, og blir anmeldt for forholdet.