LES OGSÅ: Fyll og slagsmål mandag kveld

VENNESLA: Sovnet bak rattet, kjørte i lyktestolpe

GRIMSTAD: Helte øl over politibetjent

SØGNE: Mindreårige angrep politiet

**ARENDAL: Knakk nesa etter slagsmål

00.50** En 21 år gammel mann fra Arendal knakk antakelig nesa etter en slåsskamp på Langbrygga. Mannen ble kjørt til legevakt. Klokken 01.35 ble en mistenkt mann pågrepet. Han erkjente å ha slått 21-åringen. Den mistenkte er 20 år gammel og fra Arendal.

**FLEKKEFJORD: Slagsmål på torvet

01.00** En mann ble kjørt med ambulanse til lege etter å ha blitt slått ned på torvet. Gjerningspersonen, en 18 år gammel mann fra Flekkefjord, ble pågrepet på stedet. Det er uklart hvor store skader mannen fikk.

**KRISTIANSAND: Pågrep mulig beruset mopedfører

01.05** En 16 år gammel gutt ble pågrepet i Bertesbukta på Lund, mistenkt for å ha kjørt moped med promille.

KRISTIANSAND: Bil i fjellveggen på Mosby

**KRISTIANSAND: Drakk på offentlig sted

01.55** En mann ble innbragt etter å ha drukket alkohol i Vestre Strandgate. Mannen er 19 år gammel.

**ARENDAL: Slåsskamp i Nedre Tyholmsvei

02.35** En 26 år gammel mann fra Grimstad slåss med en 25 år gammel mann fra Arendal utenfor Madam Reiersen. Mennene ble innbragt, og kan forvente seg bøter.

RISØR: Skallet ned gutt foran politiet

**KRISTIANSAND: Mann berserk i drosjekøen

04.00** En 21 år gammel mann fra Kristiansand skal ha gått berserk i drosjekøen ved jernbanestasjonen i sentrum. Mannen hadde blant annet knust en rute på stedet. Han ble pågrepet og hadde da et kutt i armen. Mannen ble derfor kjørt til legevakta.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i Kongensgate

04.55** Fire personer ble innbragt etter en slåsskamp. En person ble kjørt til sykehus med lettere skader, men ble senere på morgenkvisten dimittert fra sykehuset. Mannen, samt en rekke vitner, skal bli avhørt senere. De innblandede personene er fra 18 til 20 år og fra Kristiansand.

**RISØR: Fyllekjørte på moped

05.30** En 32 år gammel mann fra Risør-distriktet ble stoppet på moped på riksvei 416 ved Bossvik. Mannen blåste 0,8 i promilletest. Mannens førerkort ble beslaglagt.

KRISTIANSAND: Båt i brann ved Bragdøya

LILLESAND: Kraftig trafikkulykke ved Fjeldal

KRISTIANSAND: Innbrudd hos bedrift I løpet av natta har noen brutt seg inn gjennom et vindu til en bedrift i Stålveien. Nøkler til firmaets biler, felger, et sveiseapparat og annet bilutstyr er stjålet. I tillegg har tyvene stukket av med en sølvfarget Volkswagen Sharan med registreringsnummer PT 34398. **LINDESNES: Stjal motorsager og verktøy

12.00** Uvedkommende har brutt seg inn i en garasje og i en campingvogn på Kåfjord. To nye motorsdager, en bruktsag og håndverktøy er stjålet.

PS! Hendelsene fra natta som er tatt med i denne politiloggen, er hendelser som vil bli etterforsket videre eller som gjelder bøtelegging. Politiet har hatt mye mer enn det som er nevnt her å gjøre, men har ikke hatt kapasitet til å lese opp alle tilfellene av fyll og bråk for fvn.no.