Innbruddstyv pågrepet

ARENDAL: Politiet fikk klokken 15.09 melding fra en kvinne om at en person holdt på å bryte seg inn i bilen hennes i et parkeringshus i Vestre gate i Arendal. Personen, en 29 år gammel mann fra Fevik, løp fra stedet, men ble pågrepet av politiet kort tid etter. Bilen var forsøkt tyvkoblet.

Bråket på restaurant

LILLESAND: To menn, en 33-åring og en 41-åring, måtte tåle kraftig tilsnakk fra politiet etter at stelte i stand bråk på Beddingen restaurant i Lillesand i 19.30-tiden lørdag kveld. Politiet tror mennene hadde med seg hjemmebrent inn på restauranten. Forholdet ble ordnet på stedet.

Følte seg truet av ungdomsgjeng

KRISTIANSAND: Politiet ble i 20-tiden bedt om å bistå etter at innringer følte seg truet av en ungdomsgjeng som hadde samlet seg utenfor Markens is og godteri. Meldingen til politiet gikk ut på at personer i gjengen hadde kniv, men da politipatruljen kom til stedet fant de ikke kniv på vedkommende.

Den ene av guttene i gjengen tilhørte en ungdomsinstitusjon. Han ble brakt tilbake til institusjonen av politiet.

Pågrep inntrenger

ARENDAL: Politiet måtte i 21-tiden rykke ut til en bolig i Strømsbu i Arendal etter at de fikk melding om at en mann holdt på å trenge seg inn i boligen. Mannen ble pågrepet.

Kjørte utfor i Valle

VALLE: Politiet mistenker en mann for promillekjøring etter at han havnet på taket utfor veien nord for Valle i 21-tiden. Mannen skal ha kommet fysisk uskadet fra ulykken.