**FLEKKERØY: Innbrudd i bolig

00.30:** Politiet fikk melding om at innbrudd i en bolig på Flekkerøy. Uvedkomne gjester har forsynt seg med penger, stereoanlegg, flatskjerm og dvd-filmer. Melder har selv sett personer kjøre fra stedet i en gul bil.

ARENDAL: Drikking på offentlig sted

00.40: En 28 år gammel østlandsmann er anmeldt for drikking på offentlig sted. Episoden fant sted på Nedre Tyholmen i Arendal.

SØR-AUDNEDAL: Drept i kollisjon på E39

ARENDAL: Skadeverk på bil En sint fotgjenger knuste speilet på en bil på Torvet i Arendal natt til søndag. En politipatruljet innbrakte mannen, en 21-åring fra distriktet. — Han er anmeldt for forholdet, sier operasjonsleder Bård Austad.

**VENNESLA: Beruset mopedist hentet i ambulanse

02.00:** En 17 år gammel mann fra Vennesla kjørte inn i en fortauskant og veltet på Sentrumsveien. Han var synlig beruset og ble kjørt til legevakten. Politiet har tatt blodprøve av mannen.

KRISTIANSAND: Knuste nese i kebab-kø

ARENDAL: Urinerte på Sparebanken Sør

En 20 år gammel mann fra arendalsområdet ble i natt anmeldt av politiet da han urinerte på Sparerebanken Sør i Strandgata i Arendal.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp i sentrum

02.30:** En 21-åring fra Kristiansand ble innbrakt av politiet etter en slåsskamp i krysset Henrik Wergelandsgate/Strandgata i Kristiansand. Mannen er anmeldt for episoden.

**KRISTIANSAND: Mer slåssing

02.45:** Betjeningen på Ernst Hotell i Rådhusgata ringer politiet da de får trøbbel med to personer som lager bråk. En patrulje kommer til stedet og løser opp slåsskampen.

**TVEDESTRAND: Våpen og narkotika

03.30:** Politiet i Tvedestrand stanser en bil med fire menn fra distriktet. Mennene er i alderen 30 til 50 år og besitter mindre mengder narkotika og diverse kniver. Mennene ble dimmitert etter episoden, sier operasjonsleder Bård Austad i Agder politidistrikt til fvn.no.

ARENDAL: Tissetrengte turister To menn i tredveårene, fra Oslo og Telemark, ble i natt anmeldt for urinering på offentlig sted. Episoden fant sted i Nedre Tyholmsvei i Arendal.

**FLEKKEFJORD: Slått i hodet med flaske

03.00:** En mann er pågrepet etter å ha slått en annen i hodet med en flaske på Maritim Hotell i Flekkefjord.

— Den fornærmede ble påført kutt- og sårskader og ble kjært til legevakten, hvor han måtte sy flere sting i ansikt og hode. Vi har pågrepet gjerningsmannen, som har erkjent forholdet. Det skal dreie seg om en kjærlighetskonflikt, sier operasjonsleder Bård Austad.

**EVJE: Full mopedist

04.05:** Politiet stanser en mann som kjører moped i beruset tilstand. Mannen kommer fra Evje og er 22 år.

ARENDAL: Ordensforstyrrelse

Politiet har anmeldt en mann i slutten av tyveårene for ordensforstyrrelse ved Syrdalens hjørne i Arendal. Mannen nektet å fjerne seg, samt å oppgi personalia.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

04.30:** En 20-åring ble pågrepet med mindre mengder narkotika utenfor 7-11. Mannen er satt i arrest.

MANDAL: Kjørte i fylla - endte i grøfta