ARENDAL: Tatt av politiet etter forsøk på mopedtyveri

KRISTIANSAND: Tyveri fra Østereng & Benestad I løpet av helgen har innbruddstyver tatt seg inn hos bedriften i Kristiansand sentrum, antakelig gjennom et åpent vindu i andre etasje. Fem bærbare pc-er er stjålet.

**BYKLE: Stjal sveiseapparat

11.30:** Også en bedrift i Bykle har hatt besøk av tyver i helgen. Tyvene skal ha brutt opp en container, og fått med seg to lasere og et sveiseapparat, samt diesel. Politiet har vært på stedet.

**SØGNE: Innbrudd i campingvogn

11.55:** En campingvogn som sto parkert på Ålo er har i løpet av helgen hatt ubudne gjester. Dørlåsen skal være ødelagt, og 15-20 DVD-filmer og en printer er stjålet. Eieren av campingvogna vil anmelde forholdet.

**KRISTIANSAND: Fyllebråk på frisørsalong

12.50:** En frisørsalong i Marviksveien tok kontakt med politiet da de ble plaget av en overstadig beruset mann. Mannen, en 44-åring fra Kristiansand, ble hentet av en politipatrulje og kjørt til drukkenskapsarresten i Kristiansand.

SETESDAL: Utforkjøring

18.50: Rett syd for Hovden sentrum hadde en kvinnelig bilist et mindre uhell mandag ettermiddag, etter å ha "vært litt uoppmerksom og kjørt utfor veien," som hun sa til politiet. Ambulansen har kjørt kvinnen til lege, men hun skal ikke ha vært alvorlig skadet.

KRISTIANSAND: Kantet på sykkel

19.06: En 35 år gammel kvinne fra Søm veltet på sykkel på vei ned mot båthavna ved Narvika mandag kveld. Hun ble hentet med ambulanse, men politiet vet ingenting om skadeomfanget. Det skal ikke ha dreid seg om alvorlige skader, sier operasjonsleder Frank Solås ved Agder politidistrikt.

ARENDAL: Grovt tyveri fra båt

20.33: Det er begått grovt tyveri fra en sjekte liggende i Rykene i Arendal. Båten er en Joda 7500. Sjekte, og mennene som er blitt observert ved båten, skal ha vært temmelig beruset.