**KRISTIANSAND: Fant utbrent bil

06.30** Politiet fikk mandag morgen melding om at en bil var funnet utbrent på Ålefjær. Bilen var meldt stjålet for halvannet døgn siden. Politet etterforsker saken.

**VEGÅRSHEI: Tyveri av tilhenger

07.07** En tilhenger ble meldt stjålet fra Esso-stasjonen på Vegårshei. Politiet fant kort tid etter hengeren om lag to kilometer fra bensinstasjonen. Tyvene som kjørte av sted med hengeren mistenkes for å ha vært innblandet i flere tyverier fra bedrifter i Vegårshei i løpet av natten. Bilen som tyvene brukte er observert flere steder, men politiet vet foreløpig ikke hvor mye tyvene har fått med seg.

**ARENDAL: Stjal spikerpistol

07.30** En kompressor og en spikerpistol er stjålet fra en bedrift i Strømsbuveien i løpet av søndag eller natt til mandag.

**KRISTIANSAND: Syklist kolliderte med bil

07.56** En 39 år gammel syklist ble kraftig forslått da han kolliderte med en drosje ved Oddernes kolonial. Mannen ble brakt til Sørlandet sykehus i Kristiansand etter ulykken, men skal ifølge politiet ikke ha pådratt seg alvorlige skader. Syklisten traff drosjen i bakdøra.

**ARENDAL: Tyveri fra butikk

08.18** Uvedkommende har brutt seg inn i Husebye Elektro i Arendal sentrum i løpet av natt til mandag. Tyvene skal ha knust et vindu i inngangsdøra, men politiet vet foreløpig ikke hva de har fått med seg.

**KRISTIANSAND: Firehjuling stjålet

09.00** En ATV firehjuling er meldt stjålet fra Jærnesheia i løpet av natta. Firehjulingen har registreringsnummer PT 6441. ARENDAL: Mann (78) alvorlig skadet etter ulykke på E18

KVINESDAL: Trailervelt med øl og brus

**RISØR: Tre over veien

18.55** Politiet fikk melding om at et tre lå over riksveien ved Risør, cirka en kilometer nord for Lindstøl. Vegtrafikksentralen tok over saken.

**ARENDAL: Geit savnet

20.17** En hvit geit er meldt savnet fra Vestre Bievei i Arendal.

**KRISTIANSAND: Beruset kvinne ved Havana

20.39** Politiet rykket ut da det ble meldt om en meget beruset kvinne i Vestre Strandgate. Kvinnen ble så tatt hånd om av andre enn politiet.

**KRISTIANSAND: Mopedfører tatt med narkotika på Lund

21.39** En 31 år gammel mannlig mopedfører ble tatt med 300 gram hasj på seg på Lund. Mannen skal sitte i arresten over natta.

**KRISTIANSAND: Skremte bort melder etter forsøk på tyveri fra Ford-butikken

21.45** To ungdommer ble observert utenfor Ford-butikken i Sørlandsparken da de forsøkte å skru av felger på en bil som stod utenfor. Personen som ringte politiet om hendelsen, ble skremt bort av ungdommene. Da politiet kom, var ungdommene borte.

**FLEKKEFJORD: Festene ungdommer griste til bygg

22.02** I forbindelse med en tilstelning i Fjellparken fikk politiet melding om at ungdommer som festet der gruste til et nabobygg til parken. Politiet hadde ikke vært på stedet mandag kveld.

**BYGLAND: Kjørte på elg

22.19** Politiet fikk melding om at en bilist hadde kjørt på en elg på Moi. Bilisten fikk ingen alvorlige skader etter ulykken. Viltnemnda tok seg av elgen, og det er ikke klart om elgen overlevde sammenstøtet.