MANDAL: Beruset

2350: En farsundsmann i 20-årene ble innbrakt til arresten i Mandal fordi han var overstadig beruset.

EVJE OG HORNNES: Tyveri

2355: En bileier melder at hans uregistrerte røde Ford Escort er stjålet i løpet av natt til fredag.

Grimstad: Sjenerende

2315: En mann i 20-årene er anmeldt for åpenbart beruselse og sjenerende oppførsel og for å ha vært i klammeri med vakter på Kafe Galleri i Storgata i Grimstad. Mannen fra Oslo ble innbrakt til arresten i Arendal.

Mandal: Båtpromille

2325: Ved munningen av Mandalselva oppdaget båtpatruljen til politiet en mindre båt som kjørte i plan. Det var en 47 år gammel mann fra Songdalen som kjørte for fort, og han fikk også konstatert en promille på nesten en.

Kristiansand: Hæverk

0102: Noen satte fyr på flere søppeldunker ved Hellemyr kunstgressbane. En nabo oppdaget dette og slukket brannene selv. Politiet har ingen mistenkte.

Marnardal: Stakk fra politiet

0121: En politipatrulje oppdaget en rød bmw på Øyslebø i sto fart. To ganger klarte de å gjennomsnittsmåle farten, og de viste først 116 km/t i 60 – sone og så 141 km/t i 80-sonen. Men bilføreren bare gasset på og stakk fra politiet. Men registreringsnummeret ble notert, og bilføreren vil bli kontaktet for å finne ut hvem som har kjørt..

Kristiansand: Hasjrøykere

0122: Fire menn ble tatt ved bryggeriet i Setesdalsveien mistenkt for å ha røykt hasj. De ble ransaket og politiet fant halvannet gram hasj, og dermed bar det til arresten. De innbrakte er i alderen 18 til 20 år.

Mandal: Kinaputter

0122: Vitner meldte fra om fyll og bråk ved Ica på Sjøsanden. Blant annet skal det ha blitt kastet kinaputter fra biler. Men da en patrulje kom til stedet, var alt stille og rolig.

Mandal: Juling

0259: En 17-åring fra Mandal møter opp på politistasjonen og sier han er blitt banket opp i et smug. Han blør litt fra nesa og har et kutt i øret, men ønsker ikke legebehandling. Han lover å komme tilbake med en anmeldelse av forholdet.

Flekkefjord: Kastet lecablokk mot biler

0255: Flere unge kastet stein mot biler i Flekkefjord sentrum. Politiet fant ingen, men snakket med vitner som oppgav beskrivelse av mulige gjerningspersoner. Etter hvert finner de en 23 år gammel mann fra byen som tilstår å ha kastet en lecablokk ut på veien. Den har heldigvis ikke truffet noe, men mannen vil bli etterforsket.

Mandal: Båtpromille

0311 To menn ble tatt for å ha kjørt for fort med båten i munningen av Mandalselva. Begge ble tatt inn for promillekontroll, og begge hadde drukket. Den ene med en i promille, den andre med to. Begge er fra Mandal og begge blir anmeldt.

Grimstad: Havnet på taket

0732: Ingen ble alvorlig skadet da en bilfører fra Grimstad og hans passasjer havnet på taket i Opplandsveien i Grimstad. Bilen sperret veien en stund, men skapte ikke noen problemer for trafikken, ettersom ingen var ute å kjørte på det tidspunktet. Den ene mannen ble kontrollert av lege, men hadde ikke store skader. Det er ikke mistanke om promille.