En utenlandsk ung mann ble pågrepet av politiet etter at han stakk fra bilen han kjørte inn i et traffikkskilt ved inngangen til Baneheitunnelen. Foto: Jan Oddvar Eide

Den unge polske mannen var ifølge politiet åpenbart beruset. Mellom forsetene i bilen lå det en utenlandsk ølboks. Etter trafikkuhellet stakk mannen av fra bilen.

— Det er en bil som har kjørt ut av rundkjøringen og rett inn i midtrabatten ved tunnelinngangen til Baneheitunnelen, retning Stavanger, sier politibetjent Bjarne Lindland ved Agder-politiet, til Fædrelandsvennen.

Sjåføren, en yngre mann, plasserte i uhellet bilen godt oppe på midtrabatten og den begrenser dermed ikke trafikken i ettermiddagsrushet i nevneverdig grad. Bilen traff et av vegvesenets skilt i uhellet.

(Les mer under bildet)

Den unge polakken som stakk av etter å ha kollidert med et skilt på midtrabatten ved inngangen til Baneheitunnelen, var åpenbart beruset, opplyser politiet. Foto: Jan Oddvar Eide

Pågrepet i Nybyen— Etter uhellet har personen i bilen stukket fra stedet. Personen ble pågrepet kort tid etterpå, opplyser politibetjenten.

Pågripelsen skjedde i Nybyen. Ifølge politiet kjørte bilen uten skilter da uhellet skjedde.

Uhellet skjedde ved innløpet til Baneheitunnelen fra Festningsgata. Foto: Jan Oddvar Eide

Ikke skadetPolitiet foretar i ettermiddag en vurdering om sjåføren skal fremstilles for lege eller om han kjøres rett til politistasjonen.

— Fører er polsk. Åpenbart beruset, opplyser operasjonsleder ved Agder-politidistrikt.

Ambulanse, politi og brannvesen rykket alle ut etter melding om trafikkulykke. Helsepersonell konstaterte at det ikke var behov for deres hjelp på stedet.