VEGÅRSHEI: Burning

00.12: Det kommer inn en melding om burning og uforsvarlig bilkjøring på Myra. Poliitipaturilje kommer til stedet, og stanser den aktuelle bilen. Føreren blir advart, deretter dimmitert.

BYKLE: Plagsom gjest på diskotek

00.24 : Politiet kjører hjem en beruset og plagsom gjest fra et diskotek på Hovden.

KRISTIANSAND: Kjørt inn i parkert bil

00.34: En bil har kjørt inn i siden på en parkert bil i Torridalsveien. Det var ingen i den parkerte bilen, og ingen personskader. Fører av den andre bilen mistenkes for promillekjøring, og blir kjørt til legevakta for å ta blodprøve. Førerkortet blir beslaglagt, og personen anmeldes.

KRISTIANSAND: Beruset og plagsom gjest

00.39: Vaktene på en restaurant i Rådhusgt. melder om en beruset og plagsom gjest på stedet. Politiet kjører mannen hjem.

ARENDAL: Bevisstløs mann liggende i gata

00.45: En bevisstløs mann ligger på bakken i Kirkegaten ved Pollen. Politi og ambulanse blir sendt til stedet. Mannen skal ha gått sammen med en kamerat, og skal ha falt. Mannen blir kjørt til sykehus i ambulanse.

KRISTIANSAND: Slått til

01.03: Politiet får melding om en mann som er slått til i Markens gate. Gjerningsmannen er ukjent. Politiet kommer til stedet, og forholdet blir anmeldt.

KRISTIANSAND: Klage på fest

01.39: Politiet avslutter en fest i en leilighet i Agder Alle, etter klage fra naboer.

HOVDEN: Piratdrosjekjøring

02.32: En politipatrulje har stanset føreren av en personbil. Han anmeldes for piratdrosjekjøring, og får førerkortet beslaglagt.

RISØR: Fest på båt

02.46: En nabo melder om fest og høy musikk fra en båt ved Stranden. En politipatrulje avslutter festen.

GRIMSTAD: Høy musikk og bråk

03.10: Politiet får melding om høy musikk og bråk fra et bolighus i Trollsvingen. En politipatrulje blir sendt til stedet, og festen blir avsluttet.

KRISTIANSAND: Beruset i fotgjengerfelt

03.27: En beruset person ligger i et fotgjengerfelt i Møllevannsveien. Politiet kommer til stedet, og mannen klarer å komme seg på beina selv.

ARENDAL: To menn pågrepet for skadeverk

03.44: En politipatrulje pågriper to menn, etter melding om skadeverk. De skal ha knust glasset i gatelykt, og slått i parkerte biler. Bilene så tilsynelatende uskadde ut. Begge blir kjørt i arrest, og anmeldes for forholdene.

KRISTIANSAND: Slåssing utenfor kiosk

04.16: Det blir meldt om bråk og slåssing utenfor en kiosk i Markens gate. Det er rolig da politiet kommer til stedet. En person blir kjørt hjem.