Agder Energi har en del problemer med å opprettholde strømforsyningen til flere av sine kunder. Spesielt i Åros-området i Søgne har abonnentene mistet strømmen jevnlig det siste døgnet.

Kommer og går

— Det siste halve døgnet har det vært minst ti korte strømbrudd, varende fra to til ti minutter, her på Åros, forteller en tipser til Fædrelandsvennen.

Vedkommende etterlyser informasjon fra Agder Energi om hva som skjer, og sier det ikke er kommet noe ut på sosiale medier.

— Jeg finner ikke noe på nettsidene, Facebook eller Twitter. Sms er heller ikke mottatt. Og ventetiden på telefonen er lang. Hva skjer, undrer kunden.

Sliter i Søgne

Kommunikasjonsdirektør Christian Altmann i Agder Energi bekrefter at det har vært problemer i Søgne-området både lørdag kveld og gjennom natten.

— Vi har akkurat nå 120 kunder uten strøm i området Åros og Høllen. Årsaken er trolig mye og tung snø, sier Altmann i 15-tiden.

— Det må byttes to isolatorer, noe som er årsaken til at strømmen har blinket en del. Målet er å få byttet dem før kvelden, legger han til.