GRIMSTAD: Kolliderte på E 18

11.27: På E 18 i vestgående løp mellom Bie og Fevik har en enslig bil kjørt i autovernet. Det var tre personer i bilen. Les hele saken her.

– Det har vært en normal natt, ikke noe spesielt, sier operasjonsleder Martin Ugland i Agder politidistrikt. Han mener nattens uvær har gjort at mange har holdt seg i ro. Men som vanlig har det vært litt fyll og krangling, og folk som nekter å etterkomme politiets pålegg etter å ha blitt bortvist fra sentrum.

– De lager jo ris til egen bak, sier Ugland.

– De blir anmeldt og havner i arresten.

Her er nattens hendelser:

SØGNE: To kranglete damer

01.49: En taxisjåfør måtte be politiet om bistand da han ikke kunne rå med to kvinnelige passasjerer. Damene ble kjørt hjem, og bedt om å forbli hjemme.

KRISTIANSAND: Havnet i fyllearresten

01.46: To menn på 23 år ble bortvist både fra utested i sentrum og byen forøvrig, etter å ha bråket og kranglet med dørverter. Den ene mannen ble påtruffet av politiet noe senere, ble pågrepet og anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg samt forulemping av offentlig tjenesteperson. Mannen måtte tilbringe natten i drukkenskapsarresten.

ARENDAL: Kranglet med dørverter

01.46: To menn ble bortvist fra sentrum etter krangel med dørverter. Påtruffet av politiet noe senere på natten, og havnet dermed i drukkenskapsarresten. Anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg.

TVEDESTRAND: Krangling og bråk

01.40: To menn ble bortvist fra sentrum etter krangling og bråk.

BJORBEKK: Banket på fremmed dør

01.10: To berusede menn ble bortvist fra en privatadresse etter at de hadde banket på døra i en privatbolig. Beboer kjente ingen av mennene, og politiet måtte vise dem bort fra stedet. Begge mennene var «godt» beruset.

KRISTIANSAND: Tisset på offentlig sted

00.10: En 16 år gammel gutt ble anmeldt for urinering på offentlig sted. Guttens foreldre ble varslet av politiet.

KRISTIANSAND: Kranglete mann

00.05: En 27 år gammel mann ble bortvist fra sentrum etter å ha vært i krangel i Vestre Strandgate. Ble påtruffet i Markens gate av politiet noe senere på natta.

Mannen ble pågrepet og innsatt i arrest. Han ble også anmeldt for ikke å ha etterkommet politiets pålegg og forulemping av offentlig tjenesteperson. 27-åringen skal ha vært beruset