Som kjent avviste eierne av Coltbygget, Bergsmyr ANS, et bud på 8,1 millioner kroner som Tore Olsen og Kjell Lunde la inn tidligere i år. Nå pågår det imidlertid nye forhandlinger mellom Olsen/Lunde og Bergsmyr ANS.

Tore Olsen ønsker ikke å si så mye om dette nå, men etter det Tvedestrandsposten kjenner til vil det om kort tid bli avholdt en ekstraordinær generalforsamling i Bergsmyr ANS. Samarbeider med Lisand

Tvedestrandsposten har tidligere skrevet om plassproblemer for Tore Olsen AS. Nå har dessuten industribedriften på Songe overtatt montering og pakking av komponenter produsert i Sverige. Til å utføre dette arbeidet har Tore Olsen inngått en avtale med Lisand Industrier, og det er blant annet denne virksomheten det kan bli aktuelt å flytte inn i Colt-bygget.

Parallellt med forhandlinger om Colt-bygget, arbeider Tore Olsen videre med planene om å reise et nytt industribygg på Songe. Nylig fikk Olsen tilsagn fra Tvedestrand kommune om å kjøpe et næringasareal for i overkant av 200.000 kroner. Dette kommer han til å akseptere.

— Jeg går nå i gang med å innhente tilbud på sprenging av denne tomta, sier industrigründeren.

Om det blir aktuelt å bygge dersom han får hånd om Colt bygget, sier Tore Olsen at han ennå ikke har tatt stilling ti.