GRIMSTAD: Pågrep person

22.30: Politiet pågrep en person i Henrik Ibsens gate. Personen ble anmeldt for forulemping av offentlig tjenestemann mm.

SONGDALEN: Trafikkuhell

21.59: Politiet bistår partene etter et trafikkuhell med bil på fylkesvei 114. Det skal være snakk om materiell skade på bil, ifølge politiet.

GRIMSTAD: Tyveri av drivstoff fra båt

21.05: Politiet fikk inn melding om tyveri av drivstoff fra båt i Holviga. Ifølge politiet skal det ha skjedd med flere båter den siste tida. Politiet ber publikum være oppmerksom og følge med.

SØGNE: Innbrudd i forsamlingslokale

19.04: Politiet mottok melding om innbrudd i et forsamlingslokale. Politiet ble tilkalt til stedet for å undersøke.

GRIMSTAD: Trafikkulykke

18.42: Les egen sak

ARENDAL: Kjørte ulovlig på moped

18.31: En mann ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort på moped. I tillegg kjørte mannen i påvirket tilstand, og han var i besittelse av litt narkotika.

ARENDAL: Brøt besøksforbudet

18.16: En mann ble pågrepet og anmeldt for brudd på besøksforbud.

MANDAL: Beruset mann

17.42: En beruset mann ble bortvist fra sentrum for resten av kvelden.

ARENDAL: Nytt innbrudd

12.45: Bedrift ved Langbrygga. Lite borttatt fra stedet.

ARENDAL: Innbrudd i sentrum

12.15: Innbrudd hos Blåkors internat i Arendal sentrum. Uklart hva som er borttatt. Klokka 15.20 meldte politiet at én person var pågrepet og siktet for forholdet. Den pågrepne er en tidligere kjenning av politiet.

KVINESDAL: Innbrudd i arbeidsbrakke

Natt til torsdag var det innbrudd i ei arbeidsbrakke i Industrigata. Diverse elektriske verktøy ble tatt. Politiet meldte på Twitter kl. 10.07 at de foretok åstedsundersøkelse.

LYNGDAL: Kjørte på rådyr på E 39

07.07: Et rådyr ble påkjørt på E 39 ved Lygna/Rom. Viltnemnda er varslet.

EVJE OG HORNNES: Elg påkjørt ved gokartbanen

06.30: En elg ble påkjørt på RV 9 ved gokartbanen på Evje. Det er ikke meldt om personskade. Elgen løp inn i skogen. Viltnemnda er varslet om hendelsen.

HÆGEBOSTAD: Mistanke om kjøring i påvirket tilstand

03.00: Politiet gjorde midlertidig beslag av førerkort etter mistanke om kjøring i påvirket tilstand. Bilen kjørte delvis ut av veibanen. Det var to personer i bilen.

– Det er gjort midlertidig beslag av førerkort i påvente av resultater fra prøvene som ble tatt, sier operasjonsleder Miriam Stausland.

MANDAL: Festbråk i Brogata

01.50: Politiet dempet en fest i Brogata.