LYNGDAL: Kjøring uten førerkort

21.35: En 25 år gammel mann er stanset av politiet ved Skolegata i Lyngdal for kjøring uten gyldig førerkort på tung motorsykkel. Politiet har opprettet en sak på hendelsen.

GRIMSTAD: Båt tom for diesel

21.18: Det er sendt opp fire nødbluss fra en båt som har gått tom for drivstoff utenfor Moysanden i Grimstad. Båten ligger i ro nærme land, og Redningsselskapet er på vei ut.

LYNGDAL: Stakk av fra politiet

21.05: En MS-fører stakk av fra kontroll ved Stadionveien i Lyngdal. Mannen ble gjenkjent, og er nå anmeldt.

LYNGDAL: Fyll

20.40: Politiet måtte vekke en beruset 67 år gammel mann som hadde sovnet ved rutebilstasjonen i Lyngdal. Mannen er sendt hjem med en kamerat.

MANDAL: Krangling

20.30: Politiet rykket etter det ble varslet om håndgemeng mellom et samboerpar på 54 og 56 år i Mandal. Ingen skal være skadet, og politiet har opprettet en sak på hendelsen.

ARENDAL: Krangling

19.10: En mann på 33 år og en mann på 20 år er bortvist fra Arendal sentrum etter håndgemeng.

MANDAL: Kjøring uten førerkort

19.22: Politiet har stanset og opprettet en sak på en 25 år gammel mann som kjørte uten gyldig førerkort i Søren Jaabeksvei i Mandal. Ifølge politiet kjørte mannen feil i rundkjøringen og holdt på å kollidere. Mannen hevder han øvelseskjørte, og at han nettopp hadde sluppet kjørelæreren av.

KRISTIANSAND: Fyll

19.00: En 46 år gammel mann er bortvist fra Kristiansand sentrum etter han plaget gjester ved flere uteserveringssteder i Markens.

KRISTIANSAND: Sykkelulykke

18.32: En 46 år gammel mann syklet i en betongkloss ved Bokfinkveien i Vågsbygd. Mannen ble lettere skadet, og er fraktet til legevakten for behandling.

KRISTIANSAND: Fyllekjøring

16.40: En 42 år gammel kvinne er anmeldt for promillekjøring etter at hun blant annet kjørte i en betongkloss ved Dronningensgate i Kristiansand. Kvinnen erkjenner at hun har drukket, og saken er anmeldt. Førerkortet er beslaglagt.

ARENDAL: Biltyveri

16.18: En 33 år gammel kvinne er anmeldt for biltyveri ved Gårdsveien i Arendal. Bileier har fått igjen bilen, som han hadde meldt stjålet.

KRISTIANSAND: Blotting

16.05: Politiet har pågrepet en 33 år gammel mann etter at han blottet seg i Markens i Kristiansand. Mannen var ifølge politiet ruset, og forholdet er anmeldt.

– Mannen har vært beruset og vist frem sine edle deler til forbipasserende i Markens. 33-åringen er en kjenning av politiet, men jeg vet ikke om han har blottet seg tidligere, sier operasjonsleder ved Agder politidistrikt, Martin Ugland.

Operasjonslederen sier de fikk telefon om blottingen av folk i Markens som hadde observert mannen.

ARENDAL: Båtbrann

15.57: Se egen sak

GRIMSTAD: Sykkelulykke

14.59: Se egen sak

KRISTIANSAND: Ulykke ved ridesenter

12.48: Se egen sak

KRISTIANSAND: Pågrep onanerende mann

10.30: En mann onanerte i nærheten av skoleelever i Bendiksbukta på Odderøya. Politiet pågrep mannen og kjørte ham i arresten.

GRIMSTAD: Lastebil mistet grus over møtende bil

10.28: Politiet ble tilkalt til riksvei 420 ved Morholt. En lastebil mistet deler av et gruslass over en møtende bil etter at en lastelem løsnet. Ingen personer ble skadet i uhellet, og personbilen fikk ifølge politiet ubetydelige materielle skader. Vegtrafikksentralen ble varslet for feiing av veibanen for grus.

FROLAND: Fire tatt i fartskontroll

07.30-09.00: På fylkesvei 408 ved Messel har UP laserkontroll i 60-sonen. Det utstedes fire forenklede forelegg. Høyeste hastighet er 76 km/t.

KRISTIANSAND: Bil tok fyr på Grim

04.02: Brann i bil i Suldalsveien. Politi og brannvesen rykker ut og får slukket brannen. Ingen personskade.