**ARENDAL: Slått ned ved utested

00.58:** En kvinne er slått ned ved et utested i sentrum. Gjerningspersonen er pågrepet av politiet og ambulanse er sendt til stedet.

— Kvinnen er kjørt til legevakt akkurat nå, opplyser politiets operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane til Fædrelandsvennen klokka 01.06. Kleivane kan foreløpig ikke si noe om alvorligheten i skadene. Kvinnen var ved bevissthet da hun ble kjørt til sykehuset.

— Hun har nok fått et dunk i hodet, sier operasjonslederen.

Klokka 01.09 opplyser politiet på Twitter at ytterligere én person, som blandet seg i politiets arbeid, er pågrepet.

**KRISTIANSAND: To personer slått ned

00.35:** Politiet og ambulanse rykket ut etter melding om at en person skal ha blitt slått ned i Vestre Strandgate. Det viste seg at det er to personer som er slått ned, av ukjente personer, ifølge politiet. Forholdet vil ikke bli anmeldt.

— Personene er tatt hånd om av helsepersonell for sjekk. Det var nok snakk om knuffing, sier Kleivane.

**GRIMSTAD: Stoppet utenlandsk varebil

00.00:** En utenlandsk varebil ble stoppet for kontroll av Tollvesenet. Det er mistanke om smuglergods i bilen. Sjåføren ble satt i arresten.

**GRIMSTAD: Bråk på skytterhus

23.40:** Politiet fikk melding om bråk på Imenes skytterhus i forbindelse med en privat fest. En person ble tatt med i ambulanse for sjekk. Politiet fikk roet ned festen.

**VENNESLA: Fyrverkeri startet brann

22.10:** Melding om at unggutter leker med fyrverkeri på en veranda. Aktiviteten resulterte i at verandaen og hagemøbler begynte å brenne. Brannen ble slukket av personen som meldte inn tipset til politiet. Politiet ønsker informasjon fra publikum om saken.

**ARENDAL: Fest med mindreårige

20.28:** Melding om en fest med flere mindreårige. Politiet rykket ut til stedet, og en 15-åring ble overlatt til sine foreldre.

**ARENDAL: Bil forlatt i veibanen

20.26:** Politiet melder om at en bil er forlatt midt i veien, og sperrer kjørebanen. Bilen blor tauet bort på eiers regning.

**ARENDAL: Bil kjørte i husvegg

18.12:** Melding om at en bil har kjørt i husveggen på Sam Eyde skole. Les mer i egen sak

**BIRKELAND: To personer til sykehus

18.00:** Melding om trafikkuhell. Les mer i egen sak

**FEVIK: Selunge funnet på land

15.14:** Melding om at en selunge er funnet alene på land. Viltemnda er varslet.

**HOVDEN: Snøskred på Hovden

15.40:** Politet opplyser om at det har gått et skred i området Hovdenutkollen. Les mer i egen sak

Les også: - Vinduet var blåst rett inn, møbler og alt var flyttet på

**GRIMSTAD: Kjørte uten sertifikat

14.45:** Politiet stoppet en bil etter melding om vinglete kjøring. Fører hadde ikke førerkort, og bilen ble avregistrert. Forholdet ble anmeldt.

**SETESDAL: Stor snøskredfare

14.45:** Politiet melder om stor snøskredfare i fjellet, i Setesdalsheiene/Bykle/Valle. - Det er stor snøskredfare i fjellet, ber folk opptre med stor varsomhet. Snøen er meget lett og slipper lett tak, melder operasjonsleder.

**FROLAND: Innbrudd i hytte

04.01-17.01:** Melding om innbrudd og tyveri fra hytte i Vågsdalsfjorden/Froland. Vinduer er skrudd ut og stjålet, men det er usikkert hva mer som er tatt.

**MANDAL: Bil traff syklist

14.08:** Det meldes om et sammenstøt mellom bil og syklist. Syklisten er lettere skadet, og sendt til sjekk på Legevakten.

**ARENDAL: Hentet båt med lastebil

12.48:** En hvit Scania lastebil har vært i Løvlie Terasse og stjålet en 17 fot stor hvit Yamarin. Båten har en blå stripe. Lastebilen kan ha reklame på siden. Politiet i Arendal ønsker tips om saken. Ring 02800 hvis du har sett noe.

**KRISTIANSAND: Stor trafikkontroll

11.00:** Politiet har gjennomført trafikkontroll på E-18, ved Bjørndalslette. 135 biler sjekket, ingen reaksjoner gitt.

KRISTIANSAND: Henger hektet seg av

11.02: Mistet henger på Varoddbrua

KRISTIANSAND: Slåsskjemper 02.41: To personer innbrakt til arresten etter å ha vært involvert i slagsmål. Begge blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

KRISTIANSAND: Nektet å gjøre opp for seg

01.54: Politiet ble tilkalt til en adresse på Grim, etter at en passasjer nektet å betale for drosjeturen hjem. Taxisjåføren anmelder forholdet.

GRIMSTAD: Uvenner på fest

01.08: Politiet tilkalt for å løse opp i krangel på privat fest. Det hele roet seg etter at politiet kom til stedet og en person ble kjørt hjem.

KRISTIANSAND: Klarte ikke holde seg

01.04: En person anmeldt etter å ha urinert i Vestre Strandgate.

VENNESLA: Farlig lek

00.32: Noen har lekt seg med fyrverkeri under den gamle svømmehallen. Heldigvis ble det ingen brannskader, men et fjollete påfunn som kunne gått mye verre.

KRISTIANSAND: Arrestert med kniv

00.44: En person er anmeldt for besittelse av kniv og for ikke å etterkomme politiets pålegg. Vedkommende ble tatt i Kristiansand sentrum og tatt med til arresten.

LINDESNES: Nektet å stoppe for politiet 00.33: To personer er pågrepet etter å ha nektet å stoppe for politiet i en rutinekontroll på E39 ved Tredal, øst for rundkjøringen ved Lindesnes.

Politiets rutinekontroll ved E39 natt til lørdag fanget opp en bil med prøveskilt. Da bilen nektet å stoppe, la patruljen seg på hjul etter den.

— Det var ikke en politijakt, mer en forfølgelse, presiserer vakthavende operasjonsleder Ole Bjørn Kleivane.

Bilen, med to personer i, kjørte i retning av Konsmo, forbi Vigmostad.

— Det var glatte og svingete veier, så farten var ikke alarmerende høy, opplyser Kleivane.

Politiet forfulgte bilen i rundt 30 minutter. Da svingte de inn på en skogsbilvei og satte seg fast. I bilen satt to voksne, lokale menn som ble pågrepet på stedet.

Mindre mengder narkotika ble funnet i bilen, og føreren er mistenkt for å ha kjørt i ruspåvirket tilstand. Førerkortet hans er beslaglagt og vedkommende tatt med til blodprøve.