KRISTIANSAND: Klokka 00.15 natt til mandag pågrep væpnet politi fire yngre personer mistenkt for tyveri fra containere på Vige. Politiet var bevæpnet på grunn av opplysninger om at gjerningsmennene var bevæpnet.

Operasjonsleder i Agder politidistrikt, Ingrid Mæhre, var svært tilbakeholden med opplysninger når Fædrelandsvennen snakker med henne i 07.30— tiden mandag morgen.

— Jeg kan ikke si noe mer om dette nå. Vi holder på å etterforske saken, så dette må du ta med etterforskningslederen, sier Mæhre.

— Det dreier seg om en pågripelse av fire personer, som var i to forskjellige biler. Omstendighetene rundt, personenes kriminelle historikk og den totale informasjon som operasjonssentralen hadde var bakgrunnen for at politiet gikk til pågripelse, sier etterforskningsleder Kjell Erik Eriksen ved Kristiansand politistsjon til Fædrelandsvennen.

— Det ble ikke funnet våpen under ransakingen. Vi fant heller ikke noe tyvegods. De fire skal avhøres av politiet mandag formiddag for å forsøke å bringe klarhet i hvorfor de hadde innbruddsverktøy i bilen, fremholder Eriksen.

— Det har vært innbrudd i containere i området tidligere, og personenes opptreden på stedet medførte altså at politiet grep inn, sier etterforskningslederen.