**KRISTIANSAND: Slåsskamp

00.23** Det kom meldinger om slåsskamp inne på 7-Eleven i Markens gate. To menn hadde barket sammen, men det er uklart hvorfor. Én ble bortvist fra stedet, mens den andre nektet å etterkomme politiets pålegg og ble satt i arresten. Det er ikke meldt om personskader i forbindelse med slåsskampen.

**MANDAL: Høy musikk

03.35** Politiet fikk melding om høy musikk fra en leilighet i Mandal sentrum. En patrulje ble sendt til stedet og sørget for at musikken ble dempet.

**LILLESAND: Tyveri fra byggeplass

07.08** Politiet fikk melding om tyveri fra en verktøycontainer på en byggeplass i Høvåg. En god del snekkerverktøy skal være stjålet.

**LILLESAND: Hærverk på maskinpark

08.21** Politiet fikk melding om at det var utført skadeverk og innbrudd på maskinpark i Lillesand tilhørende TT Anlegg. Uvedkommende hadde i løpet av natten brutt opp en dør til en traktor, knust rute på en lastebil og rotet i begge.

GRIMSTAD: Kolliderte etter haglskur

**ARENDAL: Skjøt på dør

08.40** Fra Myrene hjemmebakeri i Arendal kom det melding om at noen hadde skutt på døren til bedriften med luftgevær eller lignende. Hendelsen skal ha funnet sted i 02-tiden natt til onsdag. En politipatrulje ble sendt til stedet for å undersøke forholdet. Ifølge politiet er det trolig paintballgevær som er brukt. Forholdet blir anmeldt.

KRISTIANSAND: Kjørte forbi politiet i 140 km/t med tilhenger

FLEKKEFJORD: Trafikkulykke på E 39

**BYKLE: Innbrudd

15.11:** Det ble meldt om innbrudd og tyveri fra en bolig på Bykle. Innbruddet har skjedd på dagtid onsdag.

**KRISTIANSAND: Kjøring uten førerkort

15.12:** En 25 år gammel mann, som er eier og fører av en bil i Fjellroveien, blir anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

**KRISTIANSAND: Slåsskamp

19.30:** Politiet fikk melding om at det pågikk slåssing i Ægirs vei på Lund. Meldingen gikk ut på at det særlig var én person som var veldig hissig. Politiet dro til stedet og pågrep en 33 år gammel mann fra Kristiansand.

**LYNGDAL: — Promillekjøring

20.01:** Det meldes om en mulig promillekjører i Lyngdal. Den mistenkte sjåføren blir pågrepet klokka 20.37. Vedkommende blir tatt med til legevakta for blodprøve.

**GRIMSTAD: - Mc stjålet

20.05:** En mc, en gul Suzuki rm 125, blir meldt stjålet fra Trolldalstunet. Mc-en ble trolig stjålet onsdag formiddag.

**FROLAND: Stakk av fra politiet

20.48:** En gul atv stakk av fra en politipatrulje på Blakstadheia. Flere patruljer lette etter atv-en, og klokka 21.27 ble den funnet. En 22 år gammel frolending blir anmeldt for forholdet.

**LILLESAND: Fant jolle

21.04:** Ei 15 fots jolle med 9,9 hestekrefeter ble funnet drivende i Kaldvellfjorden. Båten har trolig slitt seg. Registreringsnummer: KAN614. Eieren er ukjent.