ARENDAL: Mandag 18. mars ble den 46 år gamle kvinnen funnet død på et busstopp ved Nesheim skole på Longum. Etter å ha etterforsket saken i over en uke vet politiet fremdeles ikke hvordan kvinnen kom seg til Nesheim eller hva hun gjorde der.

— Vi antar at noen har kjørt henne hit, men vet ikke hvem. Vi har avhørt over 30 vitner, men lurer fremdeles på hvorfor hun var her, sier kriminalsjef Jens Martin Reiersølmoen ved Arendal politistasjon.

Ikke utsatt for vold

46-åringen bor ved Arendal sentrum og skal ha vært på et utested søndag kveld. Etter dette har ingen sett henne før hun ble funnet død på Longum, 4-5 kilometer unna.

— Vi er sikre på at hun ikke har gått hit. Vi tror heller ikke at hun har tatt drosje, sier Reiersølmoen.

Den foreløpige obduksjonsrapporten viste ingen tegn til at 46-åringen har blitt utsatt for vold. Det ble heller ikke funnet skader som samsvarer med et fall på isen.

Kan ha frosset i hjel

— Dødsårsaken er fremdeles ukjent. En mulighet er at hun har frosset i hjel, men foreløpig blir dette bare spekulasjoner. Når den endelige obduksjonsrapporten blir klar om noen måneder vil vi forhåpentlig få flere svar, sier Reiersølmoen.

Han opplyser at politiet fremdeles etterforsker saken aktivt.

— Vi jobber videre, blant annet med å få tak i flere personer som vi ønsker å snakke med, sier Reiersølmoen.