**KRISTIANSAND: Brann i søppeldunker

01.18:** Melding om brann i søppeldunker i området ved Rugdeveien. Det hadde brent i to søppeldunker i området. Politiet og brannvesenet rykket ut.

**ARENDAL: Sjekket for promillekjøring

02.01:** Politiet stanset en bil grunnet mistanke om kjøring i påvirket tilstand.

**ARENDAL: Snoket rundt boliger

03.37:** Melding om bil og personer som snoket rundt boliger i Blåklokkesvingen. Politiet dro til stedet, men personene og bilen var da borte fra stedet.

**KRISTIANSAND: Innbrudd i bedrift

05.35:** Melding om innbruddsalarm hos T. Slettebø i Skibåsen. Politiet dro ut til stedet. Det viste seg at en dør var brutt opp, men det var uvisst hva som var blitt stjålet.

**BYGLAND: Hester på vidvanke

06.50:** Melding om tre hester som hadde kommet seg ut av innhegningen fra en gård i Byglandsfjord. Eier dro ut for å lete etter hestene, og de ble etter litt funnet på riksvei 9. **GRIMSTAD: Ran i apotek

11.16:** Se egen sak.

**GRIMSTAD: Slagsmål

13.24:** En mann (34) fra Grimstad ble pågrepet etter å ha slått til en annen mann i forbindelse med et slagsmål ved en kommunal bolig i Grimstad. 34-åringen skal ha truet med kniv, som er blitt beslaglagt. Offeret ble slått og truet, og ønsker å anmelde forholdet. Den pågrepne er kjørt til arresten i Arendal.

**KRISTIANSAND: Mistet aluminiumsplater

13.44:** En trailer mistet flere aluminiumsplater på riksvei 9 mellom Høie fabrikker og Kristiansand sentrum. Cirka 20 plater lå strødd langs veien. Det er ikke kjent hvilken trailer som mistet platene.

**EVJE OG HORNNES: Stjal våpen

14.39:** Natt til tirsdag har det vært innbrudd i en bolig på Evje. Ei dør er brutt opp. Fire plomberte våpen er stjålet. Politiet har gjennomført åstedsundersøkelse i ettermiddag.

**MANDAL: Beruset person

16.03:** En beruset person skapte trøbbel på restauranten Jonas B. Gundersen. Personen ble hentet og kjørt hjem.

**ARENDAL: Trafikkuhell

16.16:** En bil ble påkjørt bakfra i Blødekjærtunnelen i Arendal. Ingen personer kom til skade.

**KRISTIANSAND: Falske skilter

17.08:** En mopedist med falske skilter ble stoppet av Utrykningspolitiet på Haus. Mopeden ble avskiltet og fører anmeldt for forholdet.

**KRISTIANSAND: Hittet hund

17.13:** Politiet tok hånd om en schäfer-lignende hund ved Vågsbygd senter.

**KRISTIANSAND: ATV-klage

18.51:** Det kom inn klage til politiet om gutter som kjørte med firehjuling og skremte ridende ungdommer i Dalsveien. Politiet rykket ut for å komme med formaning til guttene.

**KRISTIANSAND: Truet med kniv

19.57:** En person (37) truet en person med kniv. Ifølge politiet dreide det seg om en krangel om utidig adferd overfor ei jente. — Gjerningspersonen pågrepet i en leilighet og innsatt i arrest, opplyser operasjonsleder Ove Austenaa i Agder politidistrikt.

**VENNESLA: Tyveri

20.05:** En uregistrert blå Yamaha Banshee 350CC ATV ble stjålet fra Saga.

**LINDESNES: Uforsvarlig kjøring

20.27:** Det ble meldt om uforsvarlig kjøring fra en bil ved Vigeland i Lindesnes. Bilen svingte fra side til side, og holdt nesten på å velte. Politiet stanset bilen og forholdet ble påtalt.

**FARSUND: Hund savnet

20.38:** En hund, blanding mellom Border Collie og terriver, meldt savnet fra Vanse. Hunden er svart og brun med hvit manke.

**LINDESNES: Brøt besøksforbud

22.04:** En mann brøt et besøksforbud. Han ble pågrepet og kjørt til Mandal politistasjon.

**MANDAL: Kjørte inn i scooterhenger

22.35:** En bilfører styrte bilen sin inn i en scooterhenger i Volkedalsveien i Mandal. Sjåføren, en mann på 22 år, ble etter kort tid pågrepet mistenkt for promillekjøring. En mann (18) fra bilen skal ha slått til en person på stedet i forbindelse med påkjørselen. 18-åringen ble pågrepet gående til fots. Begge de to er lokale menn.