**ARENDAL: Melding om truende tiggere

00.20** Politiet fikk melding om seks rumenere som gikk i sentrum. De skal ha oppført seg truende i forbindelse med tigging. En patrulje forsøkte å finne dem.

**KRISTIANSAND: Skal ha truet vakt

00.56** To personer skal ha truet en vakt på et utested i Dronningensgate. Politiet har notert bråkmakernes personalia, men politiet anser saken som løst på stedet.

**ARENDAL: Mistenkt for promillekjøring

01.02** Politiet stoppet en 64 år gammel bilist på Vesterveien. Han mistenkes for å ha kjørt med promille. Mannen ble tatt med til legevakt for å avlegge blodprøve.

**KRISTIANSAND: 19-åring arrestert

01.21** Politiet bortviste en 19 år gammel mann fra sentrum etter at han hadde oppført seg kranglete. Den berusede mannen ville ikke følge politiets pålegg og ble derfor satt i arresten. 19-åringen blir anmeldt for ordensforstyrrelse.

**ARENDAL: Bil i lyktestolpe

01.51** Politiet kom over en bil som kjørte i høy fart ned Bendikskleiv. Bilen traff en lyktestolpe. Politiet har beslaglagt den 18 år gamle sjåførens førerkort. Arendalitten blir også anmeldt.

**ARENDAL: Slåssing i taxikøen

01.52** Det kom melding om slossing i køen i sentrum. Politiet dro til stedet og fikk kontroll på to personer. De to ble sendt hjem med hver sin drosje.

**GRIMSTAD: 21-åringer bråkte på Apotekergården

01.57** En 21 år gammel mann lagde bråk på Apotekergården. Politiet tok med seg mannen til arresten. Klokken 02.10 bortviste politiet en annen 21-åring fra restauranten på grunn av bråk.

**KRISTIANSAND: Måtte plukke opp søpla selv

02.10** En 26 år gammel mann ble bortvist fra sentrum fordi han hadde veltet en søppeldunk. Men først ble han pålagt av politiet å rydde opp etter seg.

**ARENDAL: Slåssing ved Subway

02.28** Det kom melding om slåssing ved Subway. Politiet dro ut og ordnet saken på stedet.

**ARENDAL: Arrestert etter slåssing

02.47** Det kom melding om slåssing ved Happy Time Pizza. Én person ble arrestert og anmeldes for ordensforstyrrelse.

**VENNESLA: Taxikunde ødela taksameteret og stakk av

03.33** Politiet fikk melding om at en taxisjåfør hadde hatt problemer med en kunde i Vennesla. Kunden skal ha ødelagt taxameteret og så forlatt bilen. Sjåføren har anmeldt forholdet. Politiet har gjerningspersonens identitet.

**RISØR: Overstadig beruset ved kirka

03.16** Det kom melding om en overstadig beruset mann ved kirka. Politiet dro til stedet. De tok hånd om mannen og fikk kjørt ham hjem.

**BIRKENES: Fikk advarsel etter festbråk

03.20** Politiet dro til Birkeland sentrum etter melding om høy musikk. Bråket skal være et gjentagende problem på natta i helgene. Da politiet kom frem, var det rolig på stedet. Politiet har notert personalia på ungdommene i huset og har gitt en advarsel om saken.

**GRIMSTAD: Innbruddsforsøk

07.17** En 25 år gammel mann ble pågrepet etter å ha forsøkt seg på innbrudd i en bolig.

**VENNESLA: Skrikende mann i sentrum

09.10:** En mann ropte og skrek i Vennesla sentrum. Politiet dro ut til stedet og fikk ordnet opp.

**KRISTIANSAND: Inbruddsforsøk på Grim

09.59:** Meny Grim har hatt innbrudd i en container i løpet av natten. Politiet dro ut til stedet. Et vitne opplyste at en lyseblå VW Caravelle var observert på stedet mens noen forsøkte å bryte opp containeren. Innbruddsforsøket var mislykket.

**ARENDAL: Slått ned på skjenkested

10.00:** En person innlagt på sykehus etter å ha blitt slått ned.

**ARENDAL: Innbrud i enebolig

11.40:** Melding om pågående innbrudd i enebolig, og politiet kjørte til stedet. Det viste seg at innbrudet hadde skjedd natt til søndag. Patruljen undersøker saken.

**MANDAL: Postkaser brutt opp

12.44:** Melding om at postkasser ved postterminalen var brutt opp, og at postinnholdet lå spredd over alt.

**KRISTIANSAND: Brann i sikringsskap

13.07:** Politi og brannvesen kjørte ut til brann i et sikringskap i Kvernveien. Brannen var imidlertid slukket av huseier.

**KRISTIANSAND: Innbrud i sentrum

13.18:** Melding om innbrudd i Østre Strandgate. Politiet dro ut til stedet. Patruljen foretok sporsikring, og forholdet blir anmeldt.

**KRISTIANSAND: Stjålet moped

15.47:** Moped meldt stjålet fra Lerkeveien i Vågsbygd. Det dreier seg om en rød Peugeot Vivacity.

**FARSUND: Truet ekskjæresten

1552:** En kvinne måtte be politiet om bistand søndag ettermiddag da hennes eks-kjæreste kom seg inn i hennes leilighet på Vanse. Mannen tok seg inn sammen med en kamerat og skal ha truet ekskjæresten. En patrulje dro ut til stedet, og fant en bil påsatt falske skilter utenfor.

— Mannen blir kjørt av vår patrulje og må holde seg unna kvinnen resten av kvelden, sier operasjonsleder Jon Kvitne.

Bilen med falske skilter etterforskes av Farsund lensmannskontor.

**SØGNE: Gutter lekte på isen

15. 56:** Melding om to-tre unge personer som kan ha falt i vannet i Torvefjorden Søgne. Nødetatene dro ut til stedet. Det viste seg å være to gutter som lekte seg på isen, og de forsvant før politipatruljen ankom .

**LINDESNES: Branntilløp i pappball

16.47:** Brannvesenet kjørte ut på branntilløp i pappemballasje utenfor Kiwi Vigeland. Da hadde politiet ingen ledig patrulje å sende ut .

— Brannvesenet har kontroll på dette, melder operasjonsleder Jon Kvitne.

Patruljen har vært på stedet. Det har brent litt oppetter veggen fra papp lagret på utsiden. Innehaver varslet.

**KRISTIANSAND: Bortvist fra Møllepuben

18.43:** Politiet bortviser en 43-år gammel mann som ikke vil forlate Møllepuben.

**ARENDAL: Tatt med narkotika

20.41:** Patrulje stopper en bil påVesterveien. Innbringer to kvinner og en mann for sjekk, da de mistenkes for åvære i besittelse av narkotika. Mann 34 år anmeldes for besittelse av mindre mengdehasj.

**KRISTIANSAND: Stjålet ledninger

21.53:** Grovttyveri fra Ramirent i Barstølveien. Patrulje til stedet for å foretaåstedsundersøkelse. Stjålet en del gamle ledninger.

**ARENDAL: Innbrudd på LaiLai Takeaway

22.41:** Grovttyveri fra gatekjøkkenet LAI LAI TAKEAWAY på Myrene i løpet av natta. Brutt opplås, stjålet vekslepenger og mobiltelefon.