**FARSUND: Motorsykkel brant opp

23.15:** Politiet fikk melding om at en motorsykkel hadde brent opp i Ravneheitunellen ved fylkesvei 64, mellom Farsund og Åpta. Brannen var slukket før brannvesenet kom til stedet. En 23-åring fra Vanse mistet Suzukien sin. Politiet vet ikke hva brannårsaken er.

**KRISTIANSAND: Alarm på Sørlandssenteret

23.32:** Det ble utløst en alarm på et lagerlokale i Barstølveien. En patrulje dro ut, men fant ikke tegn til innbrudd. På stedet traff de to personer som ble tatt inn til kontroll. Begge var i besittelse av narkotika, og ble tildelt forelegg på 6000 kroner og 4000 kroner. Mennene er 24 år og 41 år gamle, og kommer fra Kristiansand.

**KRISTIANSAND: Undersøkt for knekt nese

00.32:** Politiet i Kristiansand møtte en 20 år gammel mann som angivelig hadde knekt nesa. Personen ble kjørt til legevakta, hvor det viste seg at det ikke var brudd likevel.

**KRISTIANSAND: Bråk på Sørlandets travpark

00.44:** Vakter på arrangementet Sommertrav meldte fra til politiet om at de hadde problemer med å fjerne en 20 år gammel mann fra Vennesla som hadde slått til en annen mann. Personen ble brakt inn i arresten og anmeldt for bråk i beruset tilstand.

SØGNE: Knuste inventar på Høllen brygge

00.52: Vektere måtte ha politibistand etter at en gjest hadde knust inventar ved Høllen brygge. De ønsket hjelp til å kartlegge personens personalia, og forsøkte å holde personen til politiet kom. Da politiet ankom 15 – 20 minutter senere hadde personen stukket av fra vekterne og knust blomsterpotter på stedet. Forholdet blir anmeldt.

KRISTIANSAND: Ville ikke etterkomme forelegg

01.30 : Politiet innbrakte en 30 år gammel mann fra Konsmo etter at han har nektet å etterkomme et pålegg utenfor 7-Eleven i Markens gate. Mannen ble satt i arrest, og kommer til å motta et forelegg.

**GRIMSTAD: Offentlig urinering

01:40:** En 28 år gammel mann fra Oslo ble anmeldt for urinering i veien i Nygata. Mannen var villig til å vedta boten.

**GRIMSTAD: Urinering utenfor Apotekergården

02.55:** UtenforApotekergården ble en 26-åring fra Grimstad tatt for urinering.

**RISØR: Tatt for å bære kniv på offentlig sted

04.30:** Politiet traff på en 30 år gammel mann fra Risør som bar kniv på offentlig sted i Siris vei. Mannen ble anmeldt for forholdet.

SONGDALEN: Ulmebrann i nedbrent hus

**FLEKKEFJORD: Knuste rute

14.41:** Politiet fikk melding om en knust rute i en kafé i Strandgata.