Til himmels: Det beste Thor vet er vann med isbiter. Når han får det blir han super glad, og slenger seg på ryggen med armene rett til værs, skriver Christina Stølevik.
Student: Frøydis er verdens beste katt, forteller Linnea Kristina Kalseth. ?Hun studerer aktivt med meg, og gir beskjed når jeg trenger pause, forteller eieren stolt.
Så ørene flagrer: Dette er hunden Tinka, en blanding av Dachshund og Beagle.?Jeg synes hun er ganske kul i vinden, skriver eier Svein Erik Bjorvand til Nært.
Ulydig: Cayla er veldig glad i å lage lyd og legge seg oppå ting det ikke er meningen hun skal ligge på. ?Vi kjøpte henne fra Dyrebeskyttelsen for noen år siden, etter at hun var etterlatt i ei kasse med en håndfull andre kattunger. Hun krever utrolig mye oppmerksomhet, men vi er glad i henne for det. Hilsen familien Frandsen, Kristiansand.
Tøff med lue: Cocker Spanielen Bendik er visst den tøffeste gutten i gata, men snill som et lam dagen lang. Bendik er åtte år, men glad og lykkelig selv om alderen tynger. Han elsker snø, men hater å fryse, skriver Åshild Sørvig. Derfor det flotte hodeplagget?
Alternativ seng: Effi liker helst å sove på de særeste plassene. Verdens kuleste katt, hilsen Susanne Mikkelsen.
Overhodet: Simba er seks år gammel. Han er en tøffing, og sjefen i familien. ?Det kan man se på maten han liker å slappe av på, sier Katja Tristen.
Naken kineser: I den flotte strikkede genseren poserer Milla for fotograf og eier Lena Rasmussen fra Mandal. Milla er en kinesisk nakenhund.
Kjær pus: Amalie Smith Krumins har sendt inn dette bildet av katten deres, Timmy.

AGDER: For snart tre år siden laget fvntv en reportasje om den noe uvanlige rottweileren som rappet rullebrettet til guttene i familien Heiseldal. Siden den gang har det blitt mye skating, og den firbeinte har også begynt med snøbrett. Ellers kan det nevnes at Cody er blitt flink til å kaste bildekk. Bestevennen er katten Alfred, men rottweileren elsker også alle mennesker den treffer.

Se video av Cody på rullebrettet øverst i artikkelen.

Send inn bilde og video av ditt kjæledyr til naert@fvn.no

Vi kårer Sørlandets kuleste i slutten av neste uke.