Natt til søndag var politiet ute på over 80 oppdrag. Det meste fyll og bråk som ble ordnet på stedet. Her kan du lese resten av politiloggen.

**GRIMSTAD: Ville brenne ned hus

00.39:** En mann melder om at naboen vil brenne ned huset. Politiet kommer til stedet og oppdager åpen ild i nærheten av huset, men det er ingen skade på bygget. En person blir pågrepet, men det er usikkert om han prøvde å brenne ned sitt eget eller naboens hus.

**TVEDESTRAND: Hasj og husbråk

01.09:** Politiet får melding om høy musikk og husbråk, og rykker derfor ut til en bolig i Tvedestrand. Der finner de en mindre mengde hasj, som gjøre at vedkommende vil få en reaksjon i ettertid.

**ARENDAL: Falsk melding om innbrudd

01.10:** Melding om pågående innbrudd i Eydehavn, men det viser seg at vedkommende hadde tilgang til huset og at det dermed ikke var et innbrudd.

KRISTIANSAND: Skremte sykehjemspasienter.

Les egen sak her.

**ARENDAL: 1,66 i promille til sjøs

01.00:** Politiet stopper en tresnekke med flere personer om bord. Føreren er beruset, og blåseprøven av sjåføren viser 1,66 i promille når han kommer til politistasjonen.

**FLEKKEFJORD: Berserk person går løs på bil og blomsterpotter

01.12:** Melding om en berserk person som går løs på hus og biler. En politipatrulje kommer til stedet, og får opplyst at vedkommende har ødelagt en bordplate på Grand hotell og deretter gikk løs på både bil og blomsterpotter. Politiet får kontakt med gjerningspersonen, som deretter blir pågrepet og må overnatte i arresten.

**ARENDAL: Båtpatrulje trengte assistanse

01.50:** I forbindelse med mistanke om promillekjøring trenger en båtpatrulje assistanse fra en annan patrulje. Båtføreren blir tatt med til sykehus for blodprøve, og det er opprettet sak i forbindelse med promille til sjøs.

**LILLESAND: Rabiat tenåringsjente

01.53:** En jente i slutten av tenårene blir stoppet med falsk legitimasjon på et utested. Utenfor utestedet er hun så rabiat at hun må kjøres i arresten, og hun vil bli anmeldt for bruk av falske dokumenter og vold mot politiet.

**KRISTIANSAND: Dame slått i ansiktet

01.56:** En dame ble slått i ansiktet inne på Havana restaurant. Hun har vitner og ved hvem gjerningspersonen er, og saken blir trolig anmeldt søndag.

**ARENDAL: Bråk og støy på Langbryggen

02.09:** En person blir pågrepet for ordensforstyrrelse på Langbryggen. Vedkommende må overnatte i arresten og får et forelegg.

**LILLESAND: Knuste glass ved uteservering

02.15:** Da utestedene stengte i Strandgaten observerer politiet en mann som sparker i glassveggene til uteserveringen ved Sjøbua. En del ruter ble knust og sak er opprettet.

**KRISTIANSAND: Slåsskjempe med narkotika

02.42:** En politipatrulje oppdager en slåsskamp i Henrik Wergelands gate. En mann blir innbrakt fordi han hadde med seg noe narkotika.

**GRIMSTAD: Innbrakt for ordensforstyrrelse

02.43:** En beruset person blir innbrakt for ordensforstyrrelse og vil bli anmeldt for dette.

**KRISTIANSAND: Slått i ansiktet

02.47:** En person ble slått i ansiktet i Dronningens gate. Saken blir anmeldt søndag.

**MANDAL: Promillekjøring

03.00:** En bilfører blir stoppet i Gustav Vigelands vei. Prøver viser at sjåføren har over halvannen i promille.

**ARENDAL: Skulle hjem, endte i arresten

04.45:** Politiet rykker ut til en slåsskamp i Fregattveien. De megler og roer gemyttene mellom de involverte, men da de skal kjøre en person hjem slår vedkommende seg vrang. Dermed går turen heller i arresten og personen blir anmeldt for å hindret politiets arbeid.

**KRISTIANSAND: Bilinnbrudd og tyvegods

05.48:** Melding om at en mann kjenner på bildører i Jegergata og skal ha fått opp en bildør. Politiet har ikke fått tak i mannen, men ut fra en beskrivelse av vedkommende er han trolig kjent for dem. Han kan også ha brutt seg inn i andre biler i området, og det skal være funnet tyvgods som kan stamme fra dette.

**KRISTIANSAND: Promillekjøring

09.30:** Det ble utført en promillekontroll i Vågsbygd i dag tidlig. En billist blåste positivt på alkometeret og det viste seg at mannen hadde 0,29 i promille. Mannen fikk bot, men mister ikke førerkortet.

KVINESDAL: Lynnedslag i villa Les egen sak her.

**ARENDAL: Slosskamp foran tinghuset

13.39:** Politiet fikk inn melding om en heftig slosskamp utenfor tinghuset i Arendal. To personer røk i tottene på hverandre. Politiet har pågrepet begge og de er satt i arresten. Det er uklart om hva som var bakgrunnen for slosskampen, men det skal ha godt hardt for seg.